Μέχρι 4 χειριστήρια θα υποστηρίζει το Ouya

Ouya Android console
To Ouya…όλο και όλο

Λίγες ώρες πριν το κλείσιμο του Kickstarter για το Ouya, οι δημιουργοί του έκαναν γνωστό οτι η νέα “κονσόλα” θα δέχεται μέχρι 4 χειριστήριαγια multiplayer με τους φίλους σας.

Οπως είχαμε αναφέρει παλιότερα με 99$ στο kickstarter μπορείτε να αποκτήσετε το Ouya, ενώ πλέον με 90 δολλάρια έξτρα θα παραλάβεται άλλα τρία χειριστήρια τον Μάρτιο, ενώ αν αποφασίσετε να επενδύσετε στην Limited Edition τα χειριστήρια θα ακολουθούν τον χρωματικό συνδιασμό αυτής της έκδοσης.

Εκτός των παραπάνω, έγινε γνωστό οτι η ομάδα πίσω απο το Ouya βρίσκετε σε συζητήσεις με τη Namco Bandai για να μεταφερθούν παιχνίδια της εταιρίας στην νέα κονσόλα, για αυτό και όσοι θέλετε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι της εταιρίας στο Ouya, κάντε το καλό, και ριξτε μια ψήφο στο Facebook Page της Namco.

Στην τελική ευθεία πριν το κλείσιμο του Kickstarter ο αρχικός στόχος έχει επιτευθχεί με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού μαζεύτηκαν 7.8 εκατομμύρια δολλάρια απο τους 58.000 επενδυτές.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!