Αποκαλύφθηκε το New.Super Mario Bros. U!

Κοίτα Nintendo. Βγάζεις νέα κονσόλα, και μάλιστα HD. Καυχιέσαι για τις γραφικές της δυνατότητες, και βγάζεις ένα παιχνίδι Mario για να τις δείξεις; Οκ το Mario. Αλλά 2D; Εντάξει, είπαμε. Το New Super Mario Bros Wii ήταν ωραίο, γιατί ήταν στο Wii. Όταν κάποιος περιμένει να δει τις δυνατότητες του Wii U θέλει να δει 3D particles, textures, εφέ, εκρήξεις, draw distance, τοπία, animation χαρακτήρων, framerate, αναλύσεις, in-game γραφικά, anti aliasing και φωτισμούς. Όχι ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί παράλληλα σε mini edition στο 3DS. Και μάλιστα με στερεοσκοπικό 3D εκεί!

Αυτά απο εμένα. Αγαπάω τον Mario όσο λίγα παιχνίδια, αλλά για επίδειξη γραφικής δύναμης σε νέα κονσόλα δεν είναι κατάλληλο. 12 μήνες όλος ο gaming κόσμος περίμενε να δει τις δυνατότητες του Wii U, και η Nintendo απέφευγε να μιλήσει για αυτές. Και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Ακολουθεί η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού, που κατα τ’ άλλα θα είναι παιχνιδάρα όπως όλα τα δισδιάστατα Mario.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.