Η Aventurine επεκτείνεται και στην Ασία

Η ταλαντούχα ελληνική ομάδα ανάπτυξης, δημιουργός του επιτυχημένου Darkfall ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών την επέκτασή της στις αγορές της Ασίας, μέσα από την συνεργασία της με την κορεάτικη Mgame, μία εταιρία γνωστή για τα παιχνίδια της στου φίλους των MMO! Στα σχέδια της Aventurine βρίσκεται και η ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού, αποκλειστικά για την γιγάντια αγορά της Ασίας! Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2012- Η Aventurine S.A., πρωτοπόρος εταιρεία της βιομηχανίας παραγωγής και διάθεσης video games στην Ελλάδα και αναγνωρισμένη σε διεθνές επίπεδο για την ανάπτυξη του μαζικού διαδικτυακού παιχνιδιού Darkfall, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά της Ασίας. Αυτό επετεύχθη με την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την Mgame, μία από τις ισχυρότερες εταιρίες online gaming με παγκόσμια δραστηριότητα. Η Κορεάτικη εταιρεία έχει έδρα την Σεούλ και οι τίτλοι της φιλοξενούν σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια gamers.
Στόχος της συνεργασίας των δύο εταιριών είναι η δημιουργία ενός νέου διαδικτυακού video game για την αγορά της Ασίας, βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία της Aventurine και την μεγάλη εμπειρία της Mgame στις Ασιατικές αγορές. Η επιτυχημένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για την διείσδυση της Aventurine σε 30 αγορές της Ασίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές της Κορέας, της Κίνας και της Ιαπωνίας.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για την υπογραφή της συμφωνίας μας με μία εταιρεία όπως η Mgame. Μαζί με την προοπτική της Ασίας, πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την Mgame θα ανοίξει νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύουμε και επενδύουμε στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στις διεθνείς συνεργασίες », δήλωσε ο Ζαντ Μεχντάουι, Διευθύνων Σύμβουλος της Aventurine.
Από την άλλη πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mgame, James Kweon, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την συμφωνία συνεργασίας με την Aventurine. Πιστεύουμε ότι η καινοτομική τεχνολογία της Aventurine σε συνδυασμό με την γνώση και εμπειρία της Mgame στην αγορά του online gaming, μπορεί να φέρει επανάσταση στις αγορές της Ασίας.»

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.