Νέα apps καθ’ οδόν στο Xbox Live!

Μεγάλο μέρος της παρουσίασης κατέλαβαν οι ανακοινώσεις των ανθρώπων της Microsoft για τις νέες εφαρμογές και υπηρεσίες που αναμένονται να γίνουν διαθέσιμες στο Xbox Live τους ερχόμενους μήνες.

Αρχικά, το Xbox Music θα συγκεντρώνει την μουσική και θα την διαμοιράζει σε κινητά και tablets ώστε να την έχετε πάντα διαθέσιμη ακόμα και εν κινήσει! Το εν λόγω app δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο θα διατεθεί και στο ελληνικό Xbox Live, οπότε κρατάμε μία πισινή.

Επιτέλους, ο Internet Explorer έρχεται στο 360! Πλέον οι χρήστες του Xbox 360 θα μπορούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο, ενώ η περιήγηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη χρησιμοποιώντας το κινητό ή το tablet σας σαν touchpad! Ο Internet Explorer αναμένεται με το νέο dashboard update προς τα τέλη του έτους.

Τέλος, το SmartGlass θα συνδέει κινητά και tablets με το 360 μας, ενώ θα μπορεί να παίξει τον ρόλο του Wii U Gamepad! Δηλαδή κατά την διάρκεια του gameplay, μπορεί κάποιος να κάνει διάφορες επιλογές από την ταμπλέτα του, χωρίς να διακόπτη την δράση από την οθόνη. Περισσότερα στο video.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.