Με Friend Codes και Achievements το Wii U!

Οκ, αυτό δεν το είχα σκεφτεί όταν η Nintendo παρουσίαζε την κονσόλα. Πραγματικά δεν είχα σκεφτεί στο ελάχιστο ότι η Nintendo θα συνέχιζε να υποστηρίζει το σύστημα των Friend Codes έναντι Gamertag που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές της. Τουλάχιστον, ο Reggie τονίζει ότι το σύστημα θα είναι ριζικά ανανεωμένο και πολύ πιο απλό στην χρήση, αλλά και πάλι…

Περνώντας στα θετικά νέα, το Wii U θα περιλαμβάνει σύστημα Achievements, αλλά η Nintendo δεν θα υποχρεώσει τους developers να υποστηρίζουν την δυνατότητα και να προσθέτουν Achievements σε παιχνίδια που δεν χρειάζονται. Τέλος, το Wii U θα παίζει μεταχειρισμένα παιχνίδια, οι κάτοχοι Wii θα μπορούν να μεταφέρουν όλα τους τα κατεβασμένα παιχνίδια (WiiWare) στην νέα κονσόλα και το χειρηστήριο θα είναι single-touch “γιατί δεν χρειάζεται multi-touch”. Περισσότερα εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.