Φήμη: Έρχεται Zelda HD Collection στο Wii U!

Μία από τις σημαντικότερες σειρές παιχνιδιών ακούγεται ότι θα έρθει να μαγέψει και του κατόχους του Wii U, αφού σύμφωνα με φήμες το The Legend of Zelda HD Collection αποτελεί πραγματικότητα! Την φήμη έρχεται να ενισχύσει και το status update που έκανε η Nintendo μέσω του επίσημου Wii U fanpage:

Guess what the initial game releases will be for Nintendo’s new home console, Wii U? Soon we’ll scratch off to reveal the names! ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒.

Το πρώτο έχει 33 χαρακτήρες, όπως και το The Legend of Zelda HD Collection, το δεύτερο 27 που τυχαίνει να ταιριάζει στο New. Super Mario Bros Wii U και το τρίτο 19 που ακούγεται ότι αναφέρεται στο Kirby’s Adventure 2. Όλες οι απορίες μας θα λυθούν την Τρίτη όπου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της Nintendo!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.