Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(18/5/12 – 24/5/12)

Ο Max Payne επιστρέφει με παρέα!

Από τις καλύτερες εβδομάδες για την gaming κοινότητα μπορεί να θεωρηθεί η τρέχουσα, αφού σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα για τη βιομηχανία. Επειδή, όμως τα λόγια είναι περιττά:

  • Max Payne 3(PS3, Xbox 360):

Το μεγαλύτερο “διαγώνισμα” στην ιστορία της καλείτε να δώσει η Rockstar, δημιουργός του τρίτου μέρους του πρώην τίτλου της Remedy που έγραψε ανεξίτηλα το όνομα του στον gaming κόσμο. Ο Max Payne επιστρέφει στη Βραζιλία όπου ζει το όνειρό του, όμως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν… Τα πρώτα σχόλια για τον τίτλο είναι άκρως θετικά με την Rockstar να κλείνει τα στόματα σε όσους την αποκαλούν ικανή μόνο για GTA(ναι, ok και για RDR). Την κρίση του Xgamers για τον τίτλο θα την διαβάσετε σύντομα, αφού βέβαια πούμε στους PC Gamers φίλους μας ότι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την 1η Ιουνίου για να απολαύσουν το “διαμάντι” της Rockstar.

  • Alan Wake’s American Nightmare(PC):

Ευτυχώς δεν χρειάστηκαν άλλα δύο χρόνια για να έρθει ο δεύτερος τίτλος του Alan Wake στα PC, γιατί επιτέλους είναι εδώ! 3 μήνες έκαναν αναμονή οι φίλοι του Alan και η Remedy φαίνεται πρόθυμη να τους ανταμείψει αφού δεν αρκέστηκε σε ένα απλό port της έκδοσης, όπως διαπιστώνει ο γραφών ιδίοις όμμασι. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και σε retail μέθοδο αργότερα.

http://www.youtube.com/watch?v=C6mGKBpPUr4

Όχι, δεν είναι αυτές όλες οι κυκλοφορίες της εβδομάδας. Οι PC Gamers πέρα από την επιλογή του ξύπνιου Alan έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μυστικά της umbrella στο απογοητευτικό Resident Evil: Operation Raccoon City, ενώ οι κάτοχοι kinect θα ασχοληθούν με το κλασσικό Dragon’s Lair. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται ένας πολύ σημαντικός τίτλος της Ubisoft που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποδειχθεί αποτυχία. Σας αφήνω να καείται στην καυτή Βραζιλία. Α, και στην κόλαση

Alan Wake’s American Nightmare – PC(Downloadable)
Dragon’s Lair – Xbox 360(Downloadable)
Max Payne 3 – PS3, Xbox 360
Resident Evil: Operation Raccoon City – PC
Sorcery – PS3