Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(11/5/12 – 17/5/12)

Κάτι κακό, πολύ κακό…

Οι εκλογές τελείωσαν και οι Έλληνες αποφάσισαν παρόλο που έκαναν και κάποια λαθάκια(ξέρετε τι εννοώ) και ενώ όλα δείχνουν ότι θα επαναληφθούν αφού δεν φαίνεται φως στο τούνελ για μια κυβέρνηση συνεργασίας, εμείς οι gamers θα ασχοληθούμε με τον… δικό μας κόσμο καθώς φτάνουμε όλο και πιο κοντά στη “γιορτή” μας!

  • Diablo III(PC):

Ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους των τελευταίων ετών που έκαναν σλόγκαν τη φράση “when it’s done”, κυκλοφορεί τη 15η Μαϊού όταν και όλοι οι φανατικοί θα χαθούν από τον έξω κόσμο. :) Το νέο μέλος της σειράς προβλέπεται κορυφαίο, ενώ μία μεταφορά για τις κονσόλες αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

http://www.youtube.com/watch?v=ztA6X86Xy-4

Πέρα του Diablo(αν και αυτό είναι αρκετό για να κλείσει τους PC Gamers στα σπίτια τους), άλλη μια σημαντική κυκλοφορία για PC είναι και το Street Fighter x Tekken που κυκλοφορεί σήμερα, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της έκδοσης των κονσολών, ενώ ο Hitman επιστρέφει για όσους προπαραγγείλουν το Hitman: Absolution σε ένα mini επεισόδιο ονόματι Hitman: Sniper Challenge του οποίου το preview θα δημοσιευτεί μέσα στην εβδομάδα από τον Νίκο Μπούγα(Scof). Όσοι ωστόσο, δεν καλύπτονται από τις κυκλοφορίες της εβδομάδας, πρέπει να ετοιμάσουν το πορτοφόλι τους γιατί σε 7 μέρες επιστρέφει ο Max…

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα με… Gaming!

Akai Katana – Xbox 360
Datura – PS3(Downloadable)
Diablo III – PC
Hitman: Sniper Challenge – PS3, Xbox 360, PC(Downloadable)
Starhawk – PS3
Street Fighter x Tekken – PC