Νέο Gears of War στην Ε3!

GOW

Λίγες είναι οι φορές που η Microsoft αποκαλύπτει τα σχέδιά της, αλλά αυτή η φορά είναι η εξαίρεση! Η εταιρία του Redmond έδωσε στην δημοσιότητα μία εικόνα η οποία δείχνει έναν χαρακτήρα δεμένο με χειροπέδες να οδηγείται κάπου με δύο φρουρούς, ενώ στο background γίνεται χαμός με φωτιές και εκρήξεις.

Πριν βγάλετε συμπεράσματα, σκεφτείτε ότι το Gears of War: Exile για Kinect έχει ακυρωθεί, οπότε δεν πρόκειται να αφορά την ανακοίνωση αυτού. Ίσως να αφορά το φημολογούμενο prequel, το οποίο αναπτύσσεται από τους δημιουργούς της Bulletstorm (για αυτό και η ανακοίνωσή του τόσο σύντομα).

Η Ε3 της Microsoft φαίνεται ολοένα και καλύτερη με Halo 4, νέο Gears of War αλλά και πολλά παιχνίδια από τρίτες εταιρίες! Ας ελπίσουμε ότι φέτος τα παιχνίδια του Kinect δεν θα κυριαρχήσουν στην συνέντευξη τύπου και ότι η Microsoft θα καταφέρει να επανορθώσει για την περσινή κατάντια με μία ντουζίνα από Kinect games..

Δευτέρα στις 7.00 το βράδυ ξεκινάει η κάλυψη του Gametrailers, ενώ στις 7.30 η press conference!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.