Η Infinity Ward εργάζεται σε παιχνίδι για next-gen κονσόλες!

Δεν είναι κάτι καινούριο, γνωρίζουμε ότι το Black Ops 2 είναι ίσως το τελευταίο παιχνίδι που θα χρησιμοποιεί την παρούσα μηχανή γραφικών των Call of Duty. Η νέα μηχανή γραφικών -λογικά- συνεπάγεται και νέες κονσόλες, για τις οποίες η Infinity Ward εργάζεται, όπως δηλώνει η αγγελία που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες!

Η αγγελία ζητάει άτομα να εργαστούν πάνω στην ανάπτυξη κώδικα δικτύου (λογικά για online multiplayer) για έναν μη ανακοινωμένο τίτλο που προορίζεται για κονσόλες επόμενης γενιάς. Όπως όλα δείχνουν, τον Νοέμβριο του 2013 οι τωρινές κονσόλες θα αποτελούν παρελθόν! Κρατάμε μία πισινή, αφού η αγγελία ίσως να μιλάει για ανάπτυξη έκδοσης για το Wii U!

Δεν χρειάζεται φυσικά και πολύ μυαλό για το τι ετοιμάζει η Infinity Ward. Μιλάμε σίγουρα για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty, και γιατί όχι ένα ακόμα Modern Warfare! Μέχρι τότε, να θυμίσουμε ότι το Black Ops 2 έρχεται τον Νοέμβριο!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.