Νέο trailer και πληροφορίες για το Call of Duty: Black Ops II

Ένα νέο trailer για το Call of Duty: Black Ops II, το πρώτο παιχνίδι Call of Duty της Treyarch που λαμβάνει χώρα στο μέλλον, δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού του Champions League! Παράλληλα, νέες πληροφορίες βρήκαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, στο campaign πρωταγωνιστής ΔΕΝ είναι ο Frank Woods όπως πιστεύαμε, αλλά ο David Mason, γιος του Alex Mason, πρωταγωνιστή του πρώτου Black Ops. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι το σενάριο του τίτλου υπογράφει η πένα του David Goyer(The Dark Knight, Batman Begins, Blade).

Πέρα του campaign, στέλεχος της Treyarch ανακοίνωσε την επιστροφή των ζόμπι δηλώνοντας παράλληλα ότι θα εκπλαγούμε με τις αλλαγές που έχει υποστεί το mode, ενώ ήδη γνωστές αλλαγές είναι ότι κατ’ αρχάς η πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται θα είναι του multiplayer κομματιού και όχι μία τροποποιημένη single player πλατφόρμα που ήταν μέχρι σήμερα. Επίσης, γνωστό έχει γίνει και το γεγονός ότι στο co-op θα υποστηρίζονται έως οχτώ παίχτες -και όχι τέσσερις που ήταν μέχρι τώρα-, ενώ το στέλεχος επεσήμανε ότι τα ζόμπι δεν θα περιορίζονται μόνο στο mode με τους survival γύρους, αφήνοντας υπόνοιες για ξεχωριστό campaign.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι το campaign του ένατου μέρους της σειράς θα είναι εντελώς διαφορετικό από των προηγουμένων αφού θα υιοθετήσει sandbox χαρακτήρα θέτοντας σας κυρίαρχο της κατάστασης, αφού πολλές φορές θα καλείστε να παίρνεται επιλογές που ενδέχεται να αλλάζουν εντελώς την πορεία της ιστορίας, πράγμα που συνεπάγεται με παραπάνω από ένα τέλη. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ενώ τα 2/3 του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα στο 2025, το 1/3 θα είναι στο 1982 με εμάς να χειριζόμαστε τους πρωταγωνιστές του πρώτου Black Ops στην προσπάθεια μας να λύσουμε τους γρίφους του πρώτου μέρους. Όλα αυτά μας προϊδεάζουν για το -ίσως- καλύτερο Call of Duty των εποχών που, όμως, δυστυχώς απογοητεύει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Μένει να δούμε και το πως όλα αυτά θα επηρεάσουν το multiplayer. Το Call of Duty: Black Ops II θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για τα PC, Xbox 360 και PlayStation 3.