Τα καλύτερα παιχνίδια για Windows Phone 7!

Διαβάσαμε πριν λίγο καιρό για τα καλύτερα παιχνίδια του Android, αλλά τις τελευταίες μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα HTC Radar με Windows Phone 7! Μετά από αρκετές μερούλες ψάξιμο, σας φέρνω αρκετά καλά παιχνιδάκια για να απολαύσετε!

Οκ, η γκάμα των Windows Phone δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο αυτή των iOS και Android (για το πρώτο έρχεται σύντομα  αντίστοιχο άρθρο), αλλά υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές, τόσο δωρεάν όσο και με ένα μικρό αντίτιμο! Δυστυχώς, τα καλύτερα παιχνίδια είναι επι πληρωμή.. Ας αρχίσουμε!

Wordament (Free)

Το Wordament είναι ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που έπαιξα στο κινητό. Το παιχνίδι σου δίνει τυχαία γράμματα και εσύ με κινήσεις του δαχτύλου σου πρέπει να σχηματίσεις λέξεις στα αγγλικά! Απλό, αλλά δύσκολο και ευφυέστατο! Πέρα από αυτό, στην ίδια πίστα συναγωνίζονται παράλληλα και χιλιάδες άνθρωποι (απαιτείται συνεχής σύνδεση στο Ιντερνετ, δυστυχώς) και στο τέλος εμφανίζει την κατάταξή σου! Έχει και Achievements που μετράνε για το Xbox Live Gamerscore!

Feed Me Oil (0.99€)

Παιχνίδι γρίφων. Χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και πλατφόρμες πρέπει να μεταφέρετε το πετρέλαιο από την αντλία στις διάφορες κοιλότητες του εδάφους φτάνοντας μέχρι την ποσότητα που έχει οριστεί σε κάθε επίπεδο. Υπάρχει δοκιμαστική έκδοση με 13 επίπεδα, αλλά από εκεί και πέρα θέλει την χρήση πιστωτικής κάρτας για αγορά του υπόλοιπου παιχνιδιού. Αρκετά φθηνό βέβαια, μόλις 99 λεπτά! Και αυτό έχει achievements!

Fastball 2 (Free)

Υπάρχει μία μπάλα, η οποία αν χτυπήσει τα εμπόδια της πίστας σκάει. Με το άγγιγμα της οθόνης πραγματοποιείται το πήδημα. Απλό as hell, εθιστικό as hell επίσης!

Chicken Invaders 3 (2.99€)

Οκ, ολίγον ακριβό, αλλά αρκετά καλό. Είχα παίξει το 2 πριν λίγα χρόνια στον υπολογιστή και την δοκιμαστική έκδοση του 3 στο κινητό και μπορώ να πω ότι ειναι αρκετά καλό. Αν επιθυμείτε να δώσετε 3€, τότε πάρτε το, αν και προσωπικά δεν νομίζω να το τονίσω!

Και συνοπτικά, μερικά παιχνίδια που δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες λεπτομέρειες:

Angry Birds (0.99€), Fruit Ninja (0.99€), Burn the Rope (0.99€), Splinter Cell Conviction (4.99€), Ναρκαλιευτής (Free), Plants vs Zombies (4.99€), de Blob (0.99€), Max and The Magic Marker (0.99€).

Εσείς τι παιχνίδια παίζεται στα Windows Phone σας;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.