Τέρας ιπποδύναμης και always-online το Xbox 720;

Μία από τις φήμες που κάνουν τον γύρω του κόσμου τις τελευταίες ώρες σχετικά με την επόμενη κονσόλα της Microsoft, είναι αυτή που υποστηρίζει ότι η νέα κονσόλα θα έχει blu ray, ενώ θα απαιτεί από τους χρήστες να είναι μόνιμα online, σαν μέτρο αντιμετώπισης της πειρατείας! Παράλληλα, θα έχει δύο κάρτες γραφικών της AMD.

Συγκεκριμένα, οι φήμες αυτές πηγάζουν από το VG247.com, το οποίο έμαθε ότι η Microsoft ανέλυσε πλήρως την νέα κονσόλα σε πολλούς developers. Σύμφωνα με την εν λόγω αναφορά, το Xbox720 (ή αλλιώς Durango) θα έχει δύο κάρτες γραφικών οι οποίες θα λειτουργούν ανεξάρτητα η μία από την άλλη, και όχι όπως λειτουργούν στα σύγχρονα PCs. Ο επεξεργαστής του θα έχει είτε 4 είτε 6 πυρήνες με τον ένα εκ των οποίων να είναι δεσμευμένος για το Kinect και το λειτουργικό.

Ο χρόνος θα δείξει, με την Microsoft να αποκλείει το γεγονός η νέα κονσόλα να ανακοινώνεται στην Ε3 που μας έρχεται.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.