Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(20/4/12-27/4/12)

Μηχανές, λύκοι και μάγοι. Συνδυάζονται;

Πέρασε το Πάσχα, ο Χριστός για άλλη μια φορά αναστήθηκε και όλοι ετοιμάζονται για επιστροφή στη ρουτίνα. Το gaming όμως αποφασίζει να μας ρίξει δύο μεγάλες κυκλοφορίες που θα απασχολήσουν τους κατόχους συστημάτων Microsoft για αρκετό καιρό.

  • The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition(Xbox 360, PC):

Το The Witcher 2 έρχεται και στις κονσόλες ύστερα από μία χρονιά αποκλειστικότητας στα PC σημειώνοντας το ντεμπούτο της CD Project σε αυτές. Η έκδοση των κονσολών ονομάζεται Enhanced Edition αφού προσθέτει πολύ περιεχόμενο και βελτιώσεις με τη CD Project να περηφανεύεται για την πολύ καλή μεταφορά του τίτλου -που φημίζεται για τα πολύ καλά γραφικά του- στην εφτάχρονη κονσόλα. Η εν λόγω κυκλοφορία θεωρείτε για πολλούς από τις σημαντικότερες της χρονιάς. Παράλληλα, οι βελτιώσεις που έγιναν στην Enhanced Edition θα δοθούν και στους PCάδες εξού και η αναφορά κυκλοφορίας στα PC.

  • Trials Evolution(Xbox 360)

Ίσως το πιο αναμενόμενο Downloadable της χρονιάς. Το Trials επιστρέφει και πλέον έχει καταλήξει μόνιμη αποκλειστικότητα του xbox αφήνοντας πίσω το PC παρελθόν του. Ο τίτλος, όπως ανακοινώθηκε, ήδη προκάλεσε χάος στο XBLA αφού ανάγκασε τη Microsoft να βάλει σε εφαρμογή εφεδρικό server έχοντας πουλήσει με το καλημέρα 100.000 ψηφιακά κομμάτια!

Οι κυκλοφορίες, όμως, δεν τελειώνουν εδώ αφού οι κάτοχοι iOS συσκευών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Total War Battles, ενώ όσοι έχουν PC ή Mac θα παίξουν το Botanicula των δημιουργών του Machinarium. Δείτε αναλυτικά όλες τις κυκλοφορίες της εβδομάδας.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα με… Gaming!

Botanicula – PC(Downloadable)
Confrontation – PC
Legend of Grimrock – PC(Downloadable)
Rotastic – PC
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition – Xbox 360, PC
Total War Battles – iOS
Trials Evolution – Xbox 360(Downloadable)