Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(6/4/12 – 13/4/12)

Κάθε Παρασκευή, ένα άρθρο αναρτείτε στην κεντρική σελίδα του Xgamers.gr στο οποίο αναγράφονται τα παιχνίδια που κυκλοφορούν την εκάστοτε εβδομάδα, καθώς και μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτά.

Το πόσο δυσκολεύτηκα να βρω φωτογραφία που να περιβάλλει το σημερινό editorial δε λέγεται. Και αυτό γιατί την Μεγάλη Εβδομάδα -που θα έχουμε όλοι χρόνο για παιχνίδι- αυτό που κυκλοφορεί είναι kinect games τα οποία ίσως να ταιριάζουν στην εποχή, αλλά δεν προσφέρουν κάτι για τους “hardcore” gamers.

Star Wars Kinect(Xbox 360):

Ένας τίτλος που πέρασε από αναβολή σε αναβολή και από διαφήμιση σε διαφήμιση αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της microsoft για kinect, δυστυχώς απογοητεύει αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η αξία του kinect αυτή τη στιγμή είναι μηδαμινή.

Πάλι καλά, λοιπόν που υπάρχει και η Devil May Cry HD Collection και απασχολεί τους hardcoreαδες, γιατί κατά τα άλλα η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο casual κοινό. Μεγάλη Εβδομάδα, όμως, είναι, εβδομάδα χαλάρωσης, παρέας, οικογένειας και ψυχαγωγίας με όποιον τρόπο επιθυμεί ο καθ’ ένας. Το Xgamers, όμως δεν επαναπαύεται και θα συνεχίσει να ενημερώνει μέσα στις γιορτινές μέρες για τον κόσμο του gaming και όχι μόνο. Επειδή, όμως το καλύτερο για τις γιορτές είναι και ένα ακριβό δώρο… ωχ, λάθος. Θα τα πούμε τη Δευτέρα αυτά…

Καλό Σαββατοκύριακο και καλές γιορτές!

Alvin and the Chipmunks – Xbox 360, Wii, NDS
Devil May Cry HD Collection
– PS3, Xbox 360
Hulk Hogan’s Main Event
– Xbox 360(Kinect)
Motion Explosion
– Xbox 360(Kinect)
Rythm Thief and the Emperor’s Treasure
– 3DS
Shoot Many Robots
– PC(Downloadable)
Star Wars Kinect
– Xbox 360(Kinect)
Top Gun Hard Lock
– PS3, Xbox 360, PC
Twister Mania
– Xbox 360(Kinect)
Warriors Orochi 3
– PS3, Xbox 360