Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android, μέρος 1ο!

Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά παιχνίδια στα κινητά με λογισμικό Android, και πλέον νομίζω έχω πάρει master στον τομέα αυτό. Στην παρακάτω λίστα θα προτείνω μερικά καλά, δωρεάν και εθιστικά παιχνίδια που παρέχονται από το Play Store (πρώην Market).

Το Yoo Ninja είναι ένα αρκετά απλό, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο μετά από τα πρώτα επίπεδα γίνεται απελπιστικά δύσκολο και άκρως πορωτικό! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πηδάτε πάνω-κάτω αποφεύγοντας τα κενά, τις παγίδες και τα “αστεράκια” που σας ακολουθούν. Υπάρχουν δύο εκδόσεις: Free και Plus, αλλά και οι δύο είναι πλέον δωρεάν.

Το Pumkins VS Monsters είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι από τη Runnergames, την εταιρία που δημιούργησε το Yoo Ninja και το παιχνίδι που θα αναφέρω παρακάτω. Πρόκειται για ένα κλασσικό tower defence παιχνιδάκι, όπου πρέπει με τις.. κολοκύθες να κρατήσετε τα τέρατα μακριά! Υπάρχουν πολλά είδη από κολοκύθες, με την κάθε μία να είναι ισχυρή απέναντι σε συγκεκριμένο εχθρό. Και αυτό δωρεάν.

Κλείνοντας με τα παιχνίδια της Runnergames, το Ceramic Destroyer είναι ένα φοβερό παιχνιδάκι όπου με τις βόμβες πρέπει να καταστρέψετε τις κεραμικές κατασκευές που εμφανίζονται στην οθόνη σας! Πολλές φορές και αυτό μαζοχιστικά δύσκολο!

Αν και οι περισσότεροι το έχετε ήδη στις συσκευές σας, πρέπει να αναφέρουμε και τα Angry Birds. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 3 παιχνίδια της σειράς, όλα δωρεάν (Angry Birds, Rio, Seasons, Space). Με εξαίρεση το πρώτο, τα υπόλοιπα χρειάζονται αρκετά καλή συσκευή να τρέξουν χωρίς κολλήματα (πχ στο X8 μου, κολλάει τρελά το Space σε ορισμένα επίπεδα).

Εξαιρετικά απλό concept, αλλά και επίσης εξαιρετικά δύσκολο! Κουνώντας το κινητό δεξία-αριστερά πρέπει να αποφύγετε τα αυτοκίνητα, τα οποία κάνουν και ελιγμούς! Δοκιμάστε το! RacingMoto!

Παρόμοιο με το Fruit Ninja, το Fruit Slice δίνει την επιπλέον πρόκληση στους πιο hardcore παίκτες! Η δυσκολία ορισμένες φορές είναι αρκετά μεγάλη, ενώ διαθέτει και αρκετά ενδιαφέροντα modes! Αξίζει μία δοκιμή!

Στις επόμενες μέρες θα ανεβεί και το δεύτερο μέρος με μερικά ακόμα πιο.. ψαγμένα παιχνίδια! Πείτε μας τις εντυπώσεις σας απο κάτω!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.