Ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός κυρίες και κύριοι μόλις έληξε! Η συμμετοχή σας ήταν άνω του αναμενομένου, αφού τα το group έφτασε τα 900 likes μέσα σε λιγότερο από 5 μέρες! Σας ευχαριστούμε, όπως επίσης και όλα τα sites διαγωνισμών που τον προώθησαν :) Ας μην πολυλογούμε! Ο μεγάλος νικητής είναι ο κύριος Γιώργος Αποστόλου! Ο νικητής παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μου στο [email protected] :) Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Η Μεγάλη Βδομάδα άρχισε, το ANT1 θα ξεκινήσει να προβάλλει για 20η συνεχόμενη χρονιά το Ιησούς από την Ναζαρετ, και όλοι μας έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο για παιχνίδι! Έτσι το XGamers κληρώνει μία κάρτα γραφικών Saphire 6790, η οποία μπορεί να τρέχει και τους πιο απαιτητικούς τίτλους όπως το Battlefield 3!

Φυσικά, τι να την κάνεις την κάρτα γραφικών χωρίς να έχεις και παιχνίδια να παίξεις; Ε, λοιπόν, εμείς στον νικητή δίνουμε και 3 παιχνίδια της επιλογής* του! Ναι, της επιλογής του, μέσω της δυνατότητας παράδωσης δώρου από το Steam!

Η διαδικασία για να μπείτε στον διαγωνισμό είναι απλούστατη! Απλά κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook, εδώ! Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι και την Μ. Παρασκευή, ενώ ο νικητής θα ενημερωθεί το Μ. Σάββατο. Η αποστολή των παιχνιδιών γίνεται απ’ ευθείας στον λογαριασμό Steam του νικητή, ενώ η κάρτα γραφικών μέσω ταχυδρομείου**μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Καλό Πάσχα να ‘χουμε!

*Όριο συνολικών αγορών 100€

**Τα έξοδα αποστολής είναι του παραλήπτη.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.