Τι θα παίξουμε αυτή την εβδομάδα;(23/03/12 – 30/03/12)

κάθε Παρασκευή, ένα άρθρο αναρτείτε στην κεντρική σελίδα του Xgamers.gr στο οποίο αναγράφονται τα παιχνίδια που κυκλοφορούν την εκάστοτε εβδομάδα, καθώς και μία σύντομη περιγραφή γι’ αυτά.

Σαν εβδομάδα φθινοπώρου μοιάζει αυτή που διανύουμε, ως προς τις κυκλοφορίες γιατί ως προς τον καιρό, είμαστε στην καρδιά της άνοιξης, αφού αποτελείτε από πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες που θα εξαφανίσουν τα λιγοστά χρήματα μας. Οι τίτλοι που κυκλοφορούν είναι για όλα τα γούστα, ενώ καλούμαστε να επιλέξουμε προσεκτικά που θα τα “επενδύσουμε”.

Ninja Gaiden 3(PS3, Xbox 360):

Ο αιματοβαμμένος νίντζα επιστρέφει και σπέρνει τον πανικό σε ένα παιχνίδι που παρόλο που αναμενόταν με ανυπομονησία, έχει ήδη ταπεινωθεί με ένα 3άρι από μεγάλο αμερικάνικο site. Το Xgamers για άλλη μια φορά θα “πει” την άποψη του στο review που αναμένεται σύντομα.

Resident Evil: Operation Raccoon City(PS3, Xbox 360):

Τα ζόμπι για άλλη μια φορά είναι στο παρασκήνιο με άλλον ένα τίτλο Resident Evil, ο οποίος, όμως, δεν είναι σαν τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Το Operation Raccoon City αποτελεί τίτλο με βασικότερο κομμάτι το shooting και τη δράση(κάτι σαν το COD τρίτου προσώπου).

Yesterday(PC)

Το πόνημα της εμπειρότατης σε περιπέτειες, Pendulo, είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα της εταιρίας. Για να μην πολυλογώ, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικότατο review του Xgamers στο οποίο ο γράφων, Calm Dreamer μας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα “διαμάντια” της gaming σκηνής.

Και παρόλα αυτά, οι σημαντικές κυκλοφορίες δεν σταματούν εδώ με το φαινόμενο Angry Birds να επεκτείνεται στο Angry Birds Space στο οποίο τα πουλιά καταλήγουν στο διάστημα, καθώς και το Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai το οποίο αποτελεί σοβαρό υποψήφιο για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Τέλος, ο Rayman επιστρέφει στο remake του Rayman 3, Rayman 3 HD. Αναλυτικά όλες οι κυκλοφορίες της εβδομάδας παρακάτω.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα με Gaming!

Angry Birds Space – iOS, Android, Mac, PC
Armored Core 5 – PS3, Xbox 360
Kid Icarus: Uprising – 3DS
Ninja Gaiden 3 – PS3, Xbox 360
PokePark 2: Wonders Beyond – Wii
Rayman 3 HD – PS3, Xbox 360(Downloadable)
Resident Evil: Operation Raccoon City – PS3/ Xbox 360
Sine Mora – PS3/ Xbox 360(Downloadable)
Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurai – PC
Yesterday – PC