Οι χειρότεροι συμπαίκτες σε ένα Online Shooter

Μπήκε η τεχνολογία στα Videogames, και να σου τα Online, και να σου τα  Capture the flag, και κάπου εκει μέσα τσούπ! Πετάχτηκε η στρατηγική. Όσοι παίζετε Online παιχνίδια, και ειδικά Shooters θα έχετε εντωπίσει πόσο βοηθάει η επικοινωνία μέσω mic των παικτών για να καταστρωθεί το σχέδιο. Ακόμα και ikariam που παίζω, μιλάμε κατά τη διάρκεια των μαχών μέσω Skype. Είναι μερικοί όμως που δε θέλετε να έχετε συμπαίκτες. Ποιοι;; Για να δούμε:

 

Ο UnSocial Συμπαίκτης

Είπαμε, στρατηγική= επικοινωνία.  Εκεί λοιπόν που είστε 10 άτομα και σχεδιάζετε την απόλυτη επίθεση η άμυνα, ο ντροπαλός, αρνείται να συνδέσει το μικρόφωνο, αφου ντρέπεται να ακουστεί η φωνούλα του. Δεν ξέρετε αν κατάλαβε το σχέδιο, δεν ξέρετε τι έχει σκοπό να κάνει, δεν ξέρετε αν μέσα στο παιχνίδι βρει έναν αντιπαλο κρυμμένο, αρα ολοι οι υπόλοιποι τρέχετε και ελπίζετε να έχει μπεί στο πνεύμα! Αν είναι γνωστός ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ένα μικρόφωνο! Η βάλτε τον να κάνει μια βδομάδα παρέα με τον κλαψιάρη που ακολουθεί, για να πάρει μπρός

 

Ο One Man Army

Παντού υπάρχει ένας Rambo.. ΠΑΝΤΟΥ! Αυτός ο τύπος συμπαίκτη δεν είναι πάντα ανεπιθύμητος, σίγουρα όμως δεν τον θέλετε μαζί σας, όταν παίζετε ένα mode που αποσκοπεί σε συγκεκριμένο στόχο.  Ο Τσακ Νορρις με το Shotgun δεν ενδιαφέρεται να καταλάβει μια σημαία, ούτε να αμυνθεί για να κρατήσει ένα οχηρό. Το μόνο που τον απασχολεί είναι να φτάσει τα kills αρχικά σε διπλάσιο αριθμό από τα deaths, και ακολούθως σε διπλάσιο αριθμό από αυτά του δεύτερου! Αν χρειάζεστε κάποιον να πάρει τη Flag , η να φυτέψει μια βόμβα, ο γιούργιας είναι εκτός πλάνων

 

Ο Γκρινιάρης-φωνακλάς-κλάψας

Συνήθως ο ένας τύπος από τους παραπάνω,  έχει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό και τα άλλα χαρακτηριστικά. Ολοι έχετε φάει headshot(ατάκα δόγκανου) , ολοι έχετε φάει Killing Strike, o γκρινιάρης όμως, κάθε φορά που πεθαίνει, αφού καταραστεί την εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού, αρχίζει να βρίζει και να λέει πως δεν θα ξαναπαίξει ΠΟΤΕ αυτό το παιχνίδι στη ζωή του.. Αλλα για μια στιγμή;; αυτό δεν είπε και χθές; Και προχθές;

Στη συνομοταξία του γκρινιάρη, υπάρχουν και ορισμένα είδη τα οποία είναι ακόμα πιο εκνευριστικά, όπως ο γκρινιάρης με μπάσα φωνή, ή ο γκρινιάρης 12χρονος που βρίζει σαν νταβαντζής στην ομόνοια. Οι λύσεις  είναι δύο αν είσαι γκρινιάρης αγαπητέ αναγνώστη. Ή ακολουθείς την τακτική του Unsocial και τουλάχιστον βρίζεις με κλειστό μικρόφωνο, ή πραγματοποιείς τις απειλές σου.. και σταματάς να παίζεις το παιχνίδι!

 

O Camperoκάγκουρας

Ελάτε! Παραδεχτείτε το. Ολοι έχετε καμπερώσει τουλάχιστον μία φορά περιμένοντας το άβγαλτο γατάκι να βγάλει την κεφάλα του από τη στροφή για να του σερβίρετε ένα ωραιότατο Headshot που ακολουθείτε από βροντερά γέλια και εκφράσεις όπως: «noob» «στραβάδι» «πέτσακα» κτλ.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που το avatar τους στη μάχη έχει προβλήματα στη μέση. Αν πέσουν κάτω, δεν ξανασηκώνονται μέχρι να πεθάνουν! Η ομάδα κάνει γιούργια; Ξαπλωμένοι περιμένουν. Η ομάδα κάνει άμυνα; Ξαπλωμένοι περιμένουν, η ομάδα κινείτε προς το στόχο;; ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ!!! Ξαπλωμένοι περιμένουν.

Το πρόβλημα στην υπόθεση είναι ότι όταν μάθει η αντίπαλη ομάδα ότι υπάρχει κάποιος camperκάγκουρας στην ομάδα σας αυτομάτως είναι άχρηστος πλέον, αφού kills δε θα κάνει, και τα αρθριτικά δεν τον αφήνουν να σηκωθεί.

 

O ωσεί παρών!

O τελευταίος συμπαίκτης που θα θέλατε είναι ο αυτός που στη μέση της μάχης θυμάται ότι θέλει καφέ, ή ότι πρέπει να φτιάξει μακαρόνια αφου είναι 32 ώρες νηστικός! Γνωστός και ως Casper.

Στη μέση λοιπόν της γενοκτονίας ο τύπος αυτός σηκώνεται από το PC, αφήνοντας σας με ένα παίκτη λιγότερο, αφού το avatar του μένει στα pits(spawn point) για κανα εικοσάλεπτο μέχρι να επιστρέψει.

Το χειρότερο είδος της τάξης αυτής είναι ο θυληκός Casper, που τις περισσότερες φορές σταματάει το παιχνίδι για να μιλήσει με τη Νατάσα και να πούνε για γκόμενους, την Πάτυ, και τη Χάνα Μοντάνα ενώ πίσω στο παιχνίδι, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα’πα και χαλαρωσα, τώρα ομως σας θέλω έξω καρδιά.Εσείς τι παίκτης είστε;; Ποιος είναι ο χειρότερος για να έχετε συμπαίκτη;; Κάποιος από τους από πάνω η κάποιος άλλος;

Το εν λόγω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το 2010, όπου λόγω μεταφοράς του site από Joomla σε WordPress “χάθηκε”. Ούτε εγώ δεν ήξερα την ύπαρξή του να πω την αλήθεια! :P -Scof

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!