Top Ανέκδοτα! Γελάστε ελεύθερα

top anekdotaΟ Thanasakis ξαναχτυπά, και μετά το “τρομακτικές ιστορίες” φέρνει στο Android Market, αλλη μια εφαρμογή με στόχο το Ελληνικό κοινό, και με το Top Ανέκδοτα! σχεδιάζει να μας κάνει να γελάσουμε..πολύ!
Η νέα αυτή εφαρμογή οπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε και απο το όνομά της,μαζεύει μερικά απο τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για να τα έχετε ανα χείρας οποτε χρειάζεται.

 

 

Το UI της εφαρμογής είναι απλό και καλαίσθητο, και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στις κατηγορίες των ανέκδοτων να κατεβάσετε τα ανέκδοτα της κάθε κατηγορίας(μια φορά μόνο, εκτός αν θέλετε να κάνετε κάποιο update, για να προστεθούν νέα) αλλα και να προσθέσετε οποια ανέκδοτα ξεχωρίσατε στα αγαπημένα σας, ωστε να τα εντοπίζεται ευκολότερα την επόμενη φορά.

Τα ανέκδοτα χωρίζονται σε κατηγορίες όπως ξανθιές,ποντιακά,Chuck Norris,Μικρή αννούλα,πονηρά κ.α και μπορείτε να τα κατεβάσετε ξεχωριστά σε περίπτωση που ας πούμε τα ανέκδοτα με τον Chuck Norris δεν σας συγκινούν(θα το πληρώσετε αυτό). Αν ακούσετε ένα πολύ καλό ανέκδοτο μπορείτε να το προσθέσετε χειροκίνητα στην εφαρμογή, αλλα επειδή απο τη μία δεν ξεκαθαρίζεται αν οσα προστίθετε γίνονται Sync για να τα διαβάσουν και άλλοι, και απο την άλλη το να γράψετε ένα ολόκληρο ανέκδοτο με το πληκτρολόγιο του Android είναι λίγο πόνος, μπορείτε να τα στείλετε απ’ευθείας στο [email protected] με την ελπίδα οτι θα το δείτε σύντομα μέσα.

Το πρόγραμμα είναι φρέσκο και για αυτό η λίστες δεν είναι τεράστιες, απο την άλλη, η επιλογή έχει γίνει προσεκτικά, και δεν υπάρχουν ανέκδοτα απλά για να αυξηθεί ο αριθμός τους.

top anekdota top anekdota top anekdota

Η εφαρμογή διατίθετε εντελώς δωρεάν μέσω του android Market

[app]aithanasakis.anekdota[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!