Διέρρευσε το line-up του φετινού Xbox Live House Party! [Update]

Update: Στις 15 Φεβρουαρίου το Xbox Live House Party ξεκινάει, με πρώτο παιχνίδι το Alan Wake’s American Nightmare από τα Microsoft Studios και την Remedy. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το I Am Alive, το Nexuiz και το Warp. Ημερομηνίες για αυτά δεν έγιναν γνωστές.

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό η Microsoft διοργανώνει House Party στο Xbox Live. Exclusive και προσωρινώς exclusive παιχνίδια κυκλοφορούν στην online πλατφόρμα της. Ως συνήθως, ένας τίτλος κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί. Πέρυσι είχαμε το Beyond Good and Evil HD, το Full House Poker, το Torchlight και το Hard Corps: Uprising. Φέτος νομίζω έχουμε ακόμα καλύτερα πράγματα!

Alan Wake’s American Nightmare. I Am Alive. Nexuiz. Warp. Τι να πρωτοπώ για κάθε τίτλο; Σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους όλοι τους! Το House Party θα ξεκινήσει λογικά τέλη Φλεβάρη και θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα!

Δείτε το βίντεο εδώ!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.