Οδηγός αγοράς Πρωτοχρονιάτικου δώρου!!

Συνεχίζοντας την παράδοση, για 3η συνεχόμενη χρονιά είμαι στην ευχάριστη θέση να γράψω έναν οδηγό αγοράς για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Δέστε τις θέσεις σας, μετρήστε τα λεφτά σας και φύγαμε!

Και που λέτε, το κείμενο αυτό θα σας δώσει μία ιδέα για τις επιλογές που έχετε, ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας και γούστου! Και επειδή βαριέμαι να κάνω εισαγωγές, ας μπούμε στο ψητό!

PS3

Έχετε ή έχει το άτομο που θέλετε να του κάνετε δώρο Playstation 3; Αν ναι, εδώ θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάξετε και την κατηγορία multiplatform καθώς σας αφορά!!

Uncharted 3: Drake’s Deception: Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, και -ίσως- το καλύτερο της κονσόλας της Sony.  Η Naughty Dog παρέδωσε για μία ακόμα φορά ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Αν ενδιαφέρεστε για shooter, τότε ίσως να είναι η καλύτερη αγορά.

inFamous 2: Η συνέχεια του μοναδικού inFamous κυκλοφόρησε πρίν το καλοκαίρι και αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς τίτλους του PS3 για το 2011! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το παιχνίδι εδώ!

  • Οικονομική λύση: Το παιχνίδι inFamous 2
  • Εναλλακτική λύση: Το παιχνίδι inFamous 2 και μία κάρτα PSN των 20€ για το expansion του!

Little Big Planet 2: Το ευφάνταστο παιχνίδι επιστρέφει στο PS3 προσφέροντας άπειρες στιγμές διασκέδασης (και όταν λέμε άπειρες, εννοούμε ΑΠΕΙΡΕΣ αφού το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ!). Η τιμή του κυμαίνεται στα 20€ περίπου και αποτελεί την καλύτερη λύση για τους.. Σκρουτζ! Αγοράστε το απο εδώ!

GOW

Xbox 360

Αν πάλι είστε Xbox gamer, εδώ είναι το σημείο που θες να αφιερώσεις τον χρόνο σου! (Μην ξεχάσεις και την κατηγορία multiplatform!!)

Gears of War 3: Ένα από τα αρτιότερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες, και το καλύτερο της σειράς Gears of War. Ιδανική επιλογή και must-buy για κάθε κάτοχο Xbox360! Περισσότερα εδώ

Forza Motorsport 4: Αν ο παραλήπτης (ή εσύ, ανάλογα την περίπτωση) είναι λάτρης της ταχύτητας, τότε το Forza 4 είναι μονόδρομος, καθώς αποτελεί την καλύτερη εμπειρία οδήγησης που μπορεί να απολαύσει κάποιος κάτοχος της κονσόλας

Wii

Για εμένα εδώ δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Η αγορά του Skyward Sword είναι μονόδρομος. Αν πάλι το έχετε αγοράσει ήδη, πάρτε το Xenoblade. Απλό; Απλό!

Multiplatform (Xbox360, PS3, Wii, PC)

Πέρα από τα αποκλειστικά κάθε κονσόλας, υπάρχουν και παιχνίδια εξίσου καλά (και μερικά.. ακόμα καλύτερα!) για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για εσάς! Μολύβι και χαρτί παρακαλώ!

  • Battlefield 3: Για πληροφορίες διαβάστε το review μας εδώ! Το παιχνίδι κυκλοφορεί για Xbox360, PS3 και PC (κλικ για την αντίστοιχη έκδοση). Η τιμή του ξεκινάει από 29.90 για κονσόλες και 19.90 για Η/Υ.
  • Dark Souls: Ένα από τα παιχνίδια που θα απασχολήσουν για αρκετό καιρό και θα.. εξοικοιώσουν με τον θάνατο τους παίκτες! Περισσότερα στο review εδώ! Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PS3 και Xbox360! Η τιμή του γύρω στο 40άρι.
  • The Elder Scrolls V Skyrim: Είναι μερικές στιγμές που τα λόγια είναι περισσότερο από περιττά. Το Skyrim αποτελεί ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- παιχνίδι του 2011 και πρέπει να υπάρχει στην συλλογή κάθε gamer! Κυκλοφορεί σε Xbox360, PS3 και PC! Τιμή στο 50άρι..
  • L.A. Noire: Πίσω στο Los Angeles του 1947 σε μία εποχή που οι δολοφονίες και τα εγκλήματα κυριαρχούν. Ένα παιχνίδι γεμάτο κινηματογραφική δράση, noire αισθητική και μία από τις καλύτερες τεχνολογίες εκφράσεων. Περισσότερα στο review εδώ. Κυκλοφορεί για PS3 και Xbox 360, από 30€ περίπου.
  • Assassin’s Creed Revelations: Η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς είναι εδώ, με τον Ezio να έχει μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη! Περισσότερα εδώ. To ACR κυκλοφορεί για PS3, XBOX360 και PC!
  • Deus Ex: Human Revolution: Η ιστορική σειρά Deus Ex επιστρέφει στις κονσόλες νέας γενιάς! Περισσότερα στο review μας εδώ! Διαθέσιμο σε PS3, Xbox360 και PC
  • Mortal Kombat: Για εσάς που θέλετε ένα γνήσιο παιχνίδι ξύλου, τότε το Mortal Kombat είναι αυτό που ψάχνετε εδώ και καιρό! Ιδανικό για παιχνίδια με παρέα! Περισσότερα εδώ. Θα το βρείτε σε PS3 και Xbox360.

Αυτά ήταν μερικά από τα παιχνίδια που μπορείτε να επιλέξετε για δώρο πρωτοχρονιάς! Για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάρουν κάτι πιο ακριβό, η θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και την αγορά μιας κονσόλας 3DS (στα 170€ σκέτη + κανά 50ρικο το παιχνίδι). Μια θερμή παράκληση: υποστηρίξτε την εγχώρια αγορά και τα καταστήματα της πόλης σας. Αυτούς τους καιρούς είναι κρίμα τα χρήματα να καταλήγουν στους εμπόρους του εξωτερικού, ειδικά όταν πολλά καταστήματα έχουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Τέλος, ρίχτε και τακτικές ματιές σε Steam, Xbox Live και PSN, αφού έχουν αρκετές προσφορές κάθε μέρα! Καλές αγορές, και ελπίζω να βοήθησα :)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.