Bethesda: Μπορείτε να παίζετε Skyrim για πάντα!

Σύμφωνα με τον Todd Howard της Bethesda,  οι npcs δε θα ξεμένουν ποτέ από quests και δουλειές να σας στέλνουν. Αυτό οφείλεται στο νέο σύστημα Radiant AI που ενσωματώνει το παιχνίδι που κάνει τα πάντα να ζουν μια πραγματική ζωή αντί να σας περιμένουν να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Επισήμανε πως οι εκατοντάδες ώρες που θα περάσει ο παίχτης στα σχεδιασμένα quest, είναι μόνο ένα κομμάτι της περιπέτειας του Skyrim. Το υπόλοιπο θα σχεδιαστεί από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, μέσα στο παιχνίδι!

“Η αίσθηση του παιχνιδιού είναι πως μπορείς να παίζεις για πάντα” είπε ο Howard.

Όχι μόνο θα μπορείτε να πάρετε μικρά quest φτιαγμένα in-game όπως να βρείτε υλικά για έναν αλχημιστή, ή να φέρετε σε ένα μαγαζάτορα κάτι που του έκλεψαν, αλλά οι φατρίες του παιχνιδιού θα σας βρίσκουν συνεχώς πιο ζουμερές δουλειές να κάνετε. (beefier new jobs είπε ο Howard, μεταφράστε το όπως καταλαβαίνετε).

Πηγή: http://uk.pc.gamespy.com/pc/elder-scrolls-v/1212015p1.html?RSSwhen2011-11-09_110200&RSSid=1212015&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+gsfeeds%2Fall+%28GameSpy+Complete%29&utm_content=Google+Reader

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.