Τρομακτικές ιστορίες. Αντέχεις; Δοκίμασε!

Τρομακτικές ιστορίες androidΜετά από 200.000+ εφαρμογές (μαζί με τις ανεπίσημες) του Android Market, αν καποιο φαινόμενο αρχίζει να εμφανίζεται ολο και πιο σποραδικά είναι αυτό της πρωτοτυπίας.  Ο Greek developer Thanasakis (Μόρια πανελλαδικών,Περιφερειακός Θεσσαλονίκης) φέρνει μια φρέσκια ιδέα στο Market, με το «Τρομακτικές ιστορίες»

Έχετε σίγουρα όλοι κάτσει γύρω από μια φωτιά (ή ένα φανάρι άμα δεν παίρνουν τα παλιοκάρβουνα με τίποτα) στην παραλία με φίλους μετά από νυχτερινό μπάνιο, ή κατά τη διάρκεια ενός Camping(όσοι δεν- δοκιμάστε το, συνιστάτε ανεπιφύλακτα!) Σε αυτή την κατάσταση, τις περισσότερες φορές φτάνει η ώρα, που ο κάγκουρας της παρέας θα ρίξει το φακό στο πρόσωπο του, και θα αρχίσει την ιστορία του μικρού κοριτσιού που έπεσε στο πηγάδι και ξαφνικά χίλια διακόσια χρόνια μετάαα…..(ΜΠΟΥ).

Εδώ κάπου μπαίνει στην πασαρέλα το «Τρομακτικές ιστορίες»  το οποίο σας προσφέρει στις άκρες των δακτύλων σας μια σειρά από τις καλύτερες τρομακτικές ιστορίες που κυκλοφορούν στην «πιάτσα» για να συνεχίσετε το ιερό έργο του κάγκουρα.

Για πρώτη γεύση το πρόγραμμα σας προσφέρει περισσότερες από 20 ιστορίες οι οποίες θα αυξάνονται σε εβδομαδιαία βάση όσο ο developer ανακαλύπτει καινούργιες, ή όσο εσείς στέλνετε τις δικές σας([email protected]).

Το «Τρομακτικές ιστορίες» αποκτά τη μορφή “ebook” όταν διαβάζετε μια ιστορία, ένω έχει ακόμα και το page flip effect. Αν έχετε στην κατοχή σας ένα android tablet, ακόμα καλύτερα, αφού το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να δουλεύει άριστα και σε μεγαλύτερες οθόνες. Από τη στιγμή που το πρόγραμμα ξεκινάει στο background ακούγεται το ανατριχιαστικό (οσα χρόνια και αν περάσουν) theme του Εξορκιστή για να το χρησιμοποιήσετε σαν χαλί (αφού το χαμηλώσετε) για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη των ακροατών σας.

Εδώ ανακάλυψα και το μοναδικό σημείο που θα ήθελα αλλαγή στο πρόγραμμα αφού καλό θα ήταν να υπάρχει sound control για να απομονώνεται, o ήχος, αν δε τον χρειαζόμαστε και μια δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε άλλους τρομακτικούς ήχους για χαλί(αμα γινόταν και επιλογή από την SD ακόμα καλύτερα)
Τρομακτικές ιστορίες android Τρομακτικές ιστορίες android Τρομακτικές ιστορίες android Τρομακτικές ιστορίες android

Για το τέλος να σας πληροφορήσω ότι η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Market(δεν έχουν και άλλη επιλογή οι έλληνες developers) Όσοι πάντως καταφέρετε και τρομάξετε τους φίλους σας με τη βοήθεια του προγράμματος, και έχετε paypal στη διάθεση σας, μπορείτε από το menu -> χωρίς διαφημίσεις να χρεώσετε το λογαριασμό του paypal σας 1.23 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ(23% το 2011, για το 12 δε σας ορκίζομαι)  και ο Developer θα σας αποστείλει το πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις  και κυρίως να του δώσετε ένα ακόμη «σπρώξιμο» για τη δημιουργία νέων εφαρμογών.

Αντέχεις;

ΔΟΚΙΜΑΣΕ

[app]aithanasakis.istories[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!