Από αύριο ξεκινάει το Double XP Weekend για Modern Warfare 2 και Black Ops! [Update]

Η Activision από αύριο και για όλο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποφάσισε να διεξάγει Double XP Weekend για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Call of Duty, ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Αν πάλι πάρετε prestige σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια, θα έχει και tokens για να χρησιμοποιήσετε στο Prestige Shop του Modern Warfare 3 και να τα εξαργηρώσετε σε in-game καλούδια! Από ότι φαίνεται, η Infinity Ward θέλει να.. στρέψει τα βλέμματα στο Call of Duty, αφού αυτή τη βδομάδα είχαμε την κυκλοφορία του Battlefield 3.

Θα είστε online;

Update: Η Infinity Ward ανακοίνωσε πως η απόκτηση των tokens ισχύει μόνο στις εκδόσεις των παιχνιδιών για Xbox360 και PS3, και όχι για Wii και PC. Σύμφωνα με την εταιρία, δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση των προηγούμενων παιχνιδιών σε αυτές τις πλατφόρμες.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.