Αυτό είναι το Multiplayer του Modern Warfare 3

Σε ένα teaser trailer η Infinity Ward μας δείχνει πολλά από τα στοιχεία του παιχνιδιού, όπως επίσης και στο ανανεωμένο σύστημα killstreak.

Όπως θα δείτε, τα Killstreaks χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, όπως άλλωστε φημολογούνταν εδώ και καιρό. Assault, Support και Specialist. Τι είναι όμως το Specialist; Αν επιλέξετε αυτή την κατηγορία Killstreak αντί για ελικόπτερα, predators, uav κλπ θα παίρνεται ένα επιπλέον perk! Στο trailer θα δείτε και μερικά perks που επιστρέφουν όπως το προσωπικό αγαπημένο Overkill του Call of Duty 4 που σας επιτρέπει να έχετε δύο primary όπλα!

Επίσης θα δείτε και το νέο equipment όπως νάρκες ή turret που καταστρέφει (;;;) τα εκρηκτικά των αντιπάλων σε περιορισμένη ακτίνα γύρω απο αυτό! Μπορείτε να δείτε και μερικούς νέου χάρτες στο trailer που ακολουθεί! Περισσότερες πληροφορίες και πραγματικό gameplay θα έχουμε από σήμερα το βράδυ, όταν ξεκινάει και η Call of Duty XP!

Updated Video!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.