Microsoft: Τα Mulitplatform παιχνίδια καλύτερα στο XBOX360

Η Microsoft, σε συνέντευξή της, δήλωσε πως τα αποκλειστικά παιχνίδια και άλλο περιεχόμενο -είτε Timed exclusive είτε μόνιμο- είναι σημαντικά για να ξεχωρίσουν την κονσόλα απο τις άλλες. Επιπλέον, έγινε αναφορά στα cross-platform παιχνίδια τα οποία είναι “καλύτερα στο ΧΒΟΧ”.

“Τα exclusives είναι σημαντικά. Τα παράθυρα αποκλειστικότητας των DLC  είναι σημαντικά για εμάς για διαφορά. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αποκλειστικά παιχνίδι μέσα απο τα studio μας, όπως τα Gears και το Forza και άλλα παιχνίδια. Είμαι αρκετά βέβαιοι ότι η εμπειρία των cross-platform παιχνιδιών είναι καλύτερη στο XBOX. Έχουμε μεγάλη επιτυχία με τα Call of Duty. Το Live είναι το οξυγόνο που τρέχει μέσα στην επιχείρησή μας. Η εμπειρία που οι χρήστες απολαμβάνουν μέσω του XBOX Live είναι θεμελιώδης διαφορά σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες. Τη συνεχή μας δέσμευση για καλύτερη εμπειρία και το να παίζουν (τα παιχνίδια) στο XBOX είναι εν μέρει μία λειτουργία του τι κάνουμε με το Xbox Live.”

“Λοιπόν, οι αποκλειστικότητες είναι σημαντικές. Θα δείτε περισσότερες απο αυτές με τα χρόνια. Θα μας δείτε επίσης δεσμευμένους να δουλεύουμε με ανθρώπους όπως της EA και της Activision για να βεβαιωθούμε ότι παίζουν καλύτερα, ενσωματώνονται καλύτερα στα PC, τα κινητά (windows mobile) και στην κονσόλα με τρόπο που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν”

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.