Οι πιθανότητες υπέρ του Vita λέει η EA!

Ο Frank Gibeau, πρόεδρος της EA, έκανε κάποιες δηλώσεις στο CVG λέγοντας πως το Vita έχει περισσότερες πιθανότητες από το 3DS σαν κονσόλα λόγω των συνδυασμό καινοτόμων μηχανών στον χειρισμό, τις πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας με φίλους και του καλού software line-up.

Είπε: “Πιστεύω πως αυτός ο τομέας της βιομηχανίας των παιχνιδιών είναι σκληρός αυτή τη στιγμή λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που δημιουργήθηκε και αποδιοργάνωσε, και αυτό έγινε με τα smartphones”.

“Πιστεύω πως η Sony έχει μια ευκαιρία επειδή το Vita έχει μια πραγματικά μοναδική καινοτομία στο σύστημα χειρισμού, την τεχνολογία και την οθόνη του. Πλέον έχει πολλά κοινωνικά χαρακτηριστικά που σου επιτρέπουν να επικοινωνείς με τους φίλους σου. Δεν μπορείς φυσικά να τους καλέσεις και να βάλεις την συσκευή στο αυτί σου, μα νομίζω πως του έχουν προσθέσει τις περισσότερες δυνατότητες που θα βρεις σε ένα smartphone. “

Θεωρεί πως το 3DS είναι μια ενδιαφέρον κονσόλα αλλά πιστεύει πως το line up του Vita θα το ξεπεράσει και θα κάνει μια καλή αρχή.

“Δεν νομίζω πως οι 2 συσκευές είναι παρόμοιες…Το 3DS ήταν μια ενδιαφέρον τεχνολογικά κονσόλα ma νομίζω πως υπήρχε μια σύγχυση σχετικά με αυτό και οι τίτλοι ήταν λίγο διαφορετικοί” (μάλλον μιλάει για την στιγμή του λανσαρίσματος).

“Πιστεύω πως το Vita έχει καλύτερες πιθανότητες (από το 3DS) γιατί έχει δυνατότερους τίτλους να έρχονται με το λανσάρισμα. Το PSP τα πήγε πολύ καλά στην Ευρώπη σαν συσκευή και φαίνεται πως έχει πάρει μεγαλύτερο κοινό με το μέρος του απ όσο πήρε στην Αμερική. Οπότε πιστεύω πως έχουν καλές πιθανότητες. Θα βγάλουμε μερικά παιχνίδια για το Vita και θα δούμε πως θα αναπτυχθεί.”

Μην ξεχνάτε πως το Vita θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ιαπωνία μέχρι το τέλος του 2011 και θα έρθει στα μέρη μας στις αρχές του 2012, λέγεται για Φεβρουάριο με Μάρτιο!

Εσείς τι θα προτιμήσετε??

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.