Ενιαίο σύστημα level στο Spec Ops του Modern Warfare 3, έχει split screen

Ο Dan Amrich στο blog του δημοσίευσε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα Spec Ops του Modern Warfare 3 συμπεριλαμβανομένου και του Survival Mode.

Το επίκεντρο τελευταία είναι το Survival, αλλά οι κλασσικές co-op αποστολές που είδαμε και στο Modern Warfare 2 θα επιστρέψουν δριμύτερες. Θα υπάρχει ranking system που θα καταγράφει την πορεία σας και στα δύο modes ταυτόχρονα, έτσι θα μπορείτε να δείτε και αν ο συμπαίκτης σας είναι τόσο ικανός όσο εσείς (ΣΣ: το MW3 θα εχει και matchmaking στα spec ops). Επιπλέον, τα δύο modes αλληλοεξαρτώνται: Όσο ανεβαίνει το rank στο Survival, θα ξεκλειδώνονται modes αποστολών, και αν τα καταφέρεις στις αποστολές θα ξεκλειδώνονται όπλα και χάρτες για το Survival.

Σαν μπηχτή στην έλλειψη του Battlefield 3, γίνεται σημαντική αναφορά ότι το παιχνίδι θα προσφέρει και split screen στα spec ops. Όσον αφορά το multiplayer splitscreen, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί το multiplayer θα αποκαλυφθεί στην Call of Duty XP στις 2 Σεπτεμβρίου!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.