Έρχεται νέο 3DS με δεύτερο αναλογικό;

Σύμφωνα με το γνωστό γαλλικό site 01net, το οποίο κατά καιρούς μας έχει προσφέρει αρκετές φήμες που τελικά βγήκαν αληθινές, η Nintendo εργάζεται πάνω σε νέο μοντέλο της φορητής της κονσόλας, το οποίο θα έχει και έναν δεύτερο αναλογικό μοχλό. Σαν να μην έφτανε αυτό, η νέα κονσόλα δεν θα ονομάζεται 3DS, γιατί η Nintendo κατάλαβε ότι δεν υπάρχει το κοινό για την αποδοχή της νέας τεχνολογίας του 3D χωρίς γυαλιά. Έτσι, θέλει η κονσόλα να μην είναι “ένα DS με 3D” αλλά μια νέα κονσόλα, διαφορετική του DS και με μεγαλύτερη ισχύ.

Όσοι έχετε ήδη 3DS μην πτοείστε. Η Nintendo (σύμφωνα με τις ίδιες φήμες) σχεδιάζει και ένα add-on για την κονσόλα το οποίο θα προσθέτει τον δεύτερο μοχλό και θα πωλείται στα 10€. Τέλος, η Nintendo έχει ήδη δώσει εντολές στους developers και τους έχει ενημερώσει για την κίνησή της.

Αν όλα αυτά αληθεύουν, τότε μάλλον μιλάμε για.. ιστορικές στιγμές στην ιστορία του gaming!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.