Τσουυυυυπ! Τέλος του 2011 αρχίζει η παραγωγή του PS4!?

Ω ναι! Πηγές μέσα απο τις Ταϊβανέζικες εταιρίες που αναλαμβάνουν την παραγωγή των κονσόλων της Sony, αναφέρουν ότι το νέο σύστημα θα μπει στα στάδια παραγωγής στα τέλη της χρονιάς, με σκοπό να κυκλοφορήσει το 2012!

Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το PS4 θα ενσωματώσει και σύστημα χειρισμού παρόμοιο με αυτό του Kinect, με το κανονικό χειρηστήριο λογικά να παραμένει (αυτό δεν το λένε αυτοί, εγώ το πιστεύω :P)

Σκοπός της Sony είναι το σύστημα να έχει τα απαραίτητα αποθέματα ώστε να πουλήσει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια τεμάχια τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας. Την ίδια στιγμή, πολλές φήμες αναφέρουν ότι έχουμε την έλευση και του νέου XBOX το οποίο θα αποκαλυφθεί στην ερχόμενη Ε3.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με μερικές αναφορές το PS4 θα ανακοινωθεί πριν την E3, όπως έγινε άλλωστε και με το NGP. Η Nintendo φαίνεται να τρόμαξε λίγο τις αντίπαλες εταιρίες. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι επίσημα, οπότε απλά περιμένουμε

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.