Διέρρευσε το τελευταίο build του Gears of War 3

GOW3

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος του XBOX360, έπεσε θύμα πειρατείας.. 3 μήνες πριν κυκλοφορήσει! Ήδη σε γνωστά site διακίνησης πειρατικού υλικού υπάρχει το τελευταίο build του παιχνιδιού.

Προσοχή, δεν μιλάμε για την τελική έκδοσή του. Όπως και στο Crysis 2, έχουμε μία μη τελειωμένη έκδοση, ενώ μερικές πληροφορίες αναφέρουν ότι λείπουν οι τελευταίες αποστολές, μερικά textures και animations των χαρακτήρων. Δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι έχουν μόνο οι χρήστες με πειραγμένες κονσόλες ώστε να τρέχουν JTAG κώδικα.

Πραγματικά κρίμα που ένας ακόμη τίτλος διαρρέει πριν την κυκλοφορία του, έστω και αν δεν είναι ολοκληρωμένος. Και στο κάτω-κάτω, αν θέλατε να διαρρεύσει κάτι, ας ήταν το Skyward Sword, γιατί αν περιμένουμε απο την Nintendo να δούμε gameplay σωθήκαμε (πως τα καταφέρνω να το γυρνάει πάντα στο Zelda, μόνο εγώ ξέρω :P).

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.