“Transfarring” Τι είναι και τι κάνει!

 

Transfarring λοιπόν, είναι ο νέος τρόπος του Kojima για να αλλάξει το gaming lifestyle των παικτών!

Βγαίνει από τις λέξεις: Transfer + Far + Ring. Transfer γιατί μεταφέρεις το παιχνίδι από την μια κονσόλα στην άλλη και όχι απλά τα save όπως θα κάνει η Sony με τα PSP Remaster. Far γιατί ο σκοπός είναι τα παιχνίδια να πηγαίνουν από το PS3 που είναι οικιακή κονσόλα στο PSP και αργότερα στο NGP με σκοπό να παίζεις το ίδιο παιχνίδι σε απόσταση από το σπίτι σου. Ring λόγω του δακτυλίου που δημιουργείται στην γραφική απεικόνιση του concept.

 

Τα MGS και ZOE HD Collections θα υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία και όχι μόνο το Peace Walker όπως ίσως να κατάλαβαν κάποιοι αρχικά. Ο Kojima είπε πως σκοπός του είναι αρχικά να γίνει αυτό με τα παιχνίδια του PSP για το PS3, ύστερα με τα παιχνίδια του PS2 που θα πάνε στο PS3 και στο NGP και τέλος ο υπέρτατος σκοπός, ένα όνειρο για εμάς τους gamers να φτιάξει παιχνίδια της κλάσης του PS3 τα οποία μέσω του Transfarring θα παίζουν και στο NGP. Ποιο είναι το νόημα? multiplatform παιχνίδια, χωρίς να χάνουν από δύναμη καθώς η Kojima Productions ΠΟΤΕ δεν μας έδειξε κάτι αδύναμο, τα οποία θα αγοράζουμε για μια κονσόλα και θα μπορούμε να παίξουμε και μακριά από το σπίτι μας στο NGP μας!

Πολύ μπροστά! Κάτι που η Sony δεν έκανε για το δικό της hardware το κάνει ένας game developer…Ποια είναι η γνώμη σας?

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.