Region Free και φτηνά παιχνίδια για το Vita

Ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα αποκτά το Vita απένταντι στο 3DS, με μερικές «ευκολες» επιλογές από τη Sony. Ξεκλείδωτο Region και φτηνά παιχνίδια!

O αντιπρόεδρος της Sony Worldwide Studios Michael Denny αποκάλυψε στο IGN ότι η νεα κονσόλα της εταιρίας θα είναι region Free.
Με απλά λόγια η κονσόλα θα μπορεί να παίξει παιχνίδια από οποιοδήποτε Region, αρα αν τα παιχνίδια σας φαίνονται ακριβά από το κοντινότερο ελληνικό κατάστημα, μπορείτε εύκολα να τα προμηθευτείτε μέσω Internet!

Στο θέμα των παιχνιδιών τώρα, μπορεί η τιμή της ίδιας της κονσόλας να αποκαλύφθηκε, δεν συνέβει το ίδιο όμως και με τις τιμές των παιχνιδιών. Αν θεωρήσουμε το Gamestop έμπιστο, τα παιχνίδια θα κοστίζουν μόλις 39,99$(τιμές jumbo!) Όπως καταλαβαίνεται πρόκειτε για ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, που αν μεταφραστούν σε ευρώ μέσω αγοράς από Internet(γιατι στην εγχώρια αγορά δολλάριο=ευρώ) μιλάμε για 30 ευρώ δουλειά!

vita games price
Η τιμολόγηση των παιχνιδιών του Playstation Vita απο το Gamestop

Έχω την εντύπωση πως η Sony έχει βαλθεί να διορθώσει ΟΛΑ τα λάθη της με το PSP, και πραγματικα περιμένω πως και πως τα αποτελέσματα.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!