Στο Call of Duty XP η αποκάλυψη του multiplayer του Modern Warfare 3

MW3

Για πρώτη φορά, θα γίνει ένα ειδικό event όπου μπορεί ο καθένας απο εσάς (και εμάς ντε) να παίξει λίγο απο το Modern Warfare 3, αρκεί να τυχαίνει να βρίσκεται στο.. Los Angeles στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου!

Εκεί θα αποκαλυφθεί και το multiplayer, το οποίο μάθαμε πριν λίγο, ότι θα διαθέτει πλήρως ανανεωμένο σύστημα Killstreaks, αρκετά διαφοροποιημένο απο τα Modern Warfare 2 και Black Ops.

Παράλληλα, έγινε γνωστό μέσω του blog του Major Nelson ότι στην έκθεση το Modern Warfare 3 θα είναι playable αποκλειστικά στο XBOX360, αφού όπως αναφέρθηκε “το XBOX είναι ο επίσημος συνεργάτης του Call of Duty”, όπως έχει γίνει άλλωστε και κατανοητό απο το Marketing και της Activision και της Microsoft. Αν μη τι άλλο, η Microsoft δώρισε και 250.000 δολάρια στο Call of Duty Endowment, ενώ τα map packs κυκλοφορούν πρώτα στο XBOX Live

Το Modern Warfare 3 είναι γεγονός και θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για XBOX360, PS3 και PC.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.