Πόσο μεγάλο το Controller του Wii U;


Εντάξει, το καταλάβαμε: Το χειριστήριο του Wii U είναι μεγάλο, για την ακρίβεια, τεράστιο, το θέμα είναι οτι με εκατοστά και ίντσες δουλειά δε γίνεται.

Έτσι το electricpig.co.uk(ναι σωστά διαβάσατε, το ηλεκτροφόρο γουρούνι!) παρουσιάζει το μέγεθος του Wiipad σε σύγκριση με άλλα σχετικά αντικείμενα. Τα αποτελέσματα;

Αρχικά το Wiipad είναι σίγουρα το μεγαλύτερο Controller κονσόλας που έχετε δεί, αν και στο Site δεν αναφέρεται, νομίζω οτι ρίχνει αρκετά εκατοστά και στο χειριστήριο του DreamCast(θεό’ σχωρέστο). Πιο συγκεκριμένα το Controller του Wii U στο πλάτος είναι όσο επτά(!) Wii remote, ενώ είναι 10% μεγαλύτερο απο ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Wii! Τέλος η οθόνη του, είναι 3 φορές μεγαλύτερη απο την επάνω οθονη του 3DS.

Οπως καταλαβαίνετε, στα χέρια μας θα κρατάμε μια ολόκληρη κονσόλα, με ενσωματωμενη οθόνη. Οι μέχρι τώρα μαρτυρίες μιλάνε για άνεση στο κράτημα, αλλα για το βάρος δεν είμαι και τόσο σίγουρος :P

Τι νομίζετε;; θα κάνουμε δικέφαλους με το Controller;

wii u comparison controller wii u comparison controller wii u comparison controller wii u comparison controller

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!