Πιθανή αποκάλυψη του επόμενου XBOX στην Ε3 2012, λέει η Crytek

Το Wii U που μόλις ανακοινώθηκε, άρχισε να κινητοποιεί τις Sony και Microsoft, όπως είναι λογικό, αφού βλέπουν τις κονσόλες τους να μένουν -έστω και ελαφρώς- πίσω.

Η πρώτη έκρηξη ήρθε απο την Crytek η οποία αναφέρει ότι έχει ήδη developer kit, αν και τα χαρακτηριστικά δεν είναι τελικά. Σύμφωνα με την εταιρία, το επόμενο XBOX θα αποκαλυφθεί στην επόμενη Ε3, ενώ είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίζει DirectX 11, κάτι που θα προσφέρει πολλά στα εφέ των παιχνιδιών.

To πρώτο παιχνίδι υπο ανάπτυξη φαίνεται να είναι το Timesplitters 4, ενώ η Crytek είναι πεπεισμένη ότι το PS4 θα βγει αργότερα.

Για ιστορικούς λόγους, όταν η Microsoft ανακοίνωσε το XBOX 360 το 2005, την αμέσως επόμενη χρονιά η Sony και η Nintendo μπήκαν στον χωρό της “επόμενης γενιάς” με τα Playstation3 και Wii αντίστοιχα. Φαίνεται ότι την πρώτη κίνηση εδώ την πραγματοποιεί η Nintendo, ενώ η Sony σίγουρα δεν θα μείνει στάσιμη όταν βλέπει ότι η κονσόλα της θα μείνει πίσω.

Microsoft, έχω μια ιδέα! Τι λες για οθόνη στο χειριστήριο;! Τι μοναδικές ιδέες έχω ο άτιμος!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.