Οι τίτλοι εκκίνησης του PS Vita

PS Vita
Το NGP σύμφωνα με τις φήμες μετονομάζεται σε PS Vita(προτιμώ το NGP εδώ που τα λέμε), και η λίστα με τα παιχνίδια που θα το συνοδεύουν στην κυκλοφορία του, αρχίζει να πλουτίζει αλλα και να επιβεβαιώνεται.

To pspgwebber.com λοιπόν εχει μια λίστα με επιβεβαιωμένες κυκλοφορίες που θα συνοδεύουν την νέα κονσόλα στο λανσάρισμά της.

Uncharted
Το πρώτο παιχνίδι που έτρεχε live στο NGP δε θα μπορούσε να λείπει από τους τίτλους εκκίνησης της νέας φορητής κονσόλας.

Little Deviants
Ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύεται το νέο Touchpad στο πίσω μέρος της κονσόλας.

Call Of Duty
Μάλλον το παιχνίδι που θα χρησιμοποιηθεί για την επίδειξη δύναμης του NGP-Vita, αφού η διάσημη σειρά αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο τέκνο με καταπληκτικά γραφικά για φορητή κονσόλα.

Lumines NGP
Το πρώτο Lumines ήταν από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του PSP, παρόλη την απλότητα του. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον διάδοχό του μέχρι τώρα.

Sonic Generations
O Sonic επιστρέφει σε αυτό το multiplatform παιχνίδι που έχει ανακοινωθεί και για NGP.

Mortal Kombat
To παιχνίδι που ανέστησε την ιστορική σειρά γίνεται από μόνο του ένας λόγος να αποκτήσετε το NGP. Λαμβάνοντας υπόψιν τα καταπληκτικά Visuals του παιχνιδιού σε Xbox 360 και PS3 ο πήχης είναι αρκετά ψηλά!

Εκτός από τα παραπάνω, στη λίστα υπάρχουν και παιχνίδια όπως το Lego Harry Potter, Pro Evolution Soccer 2012, Super Street Fighter IV, F1 2011,Hot Shot Golf, Fifa 2012, Wipeout και Hot Shot Golf Next.

Αν η λίστα είναι πραγματική, τα πράγματα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Μερικοί τίτλοι κράχτες, ορισμένα IP με σίγουρες πωλήσεις και φυσικά παιχνίδια για όλα τα γούστα.

Ίσως ένα MGS ή Final Fantasy, God Of War,Resident Evil ή ένας παρόμοιος τίτλος θα με βοηθούσε να προχωρήσω σε άμεση αγορά της κονσόλας.. Για την ώρα θα περιμένω λιγο.

Εσείς; Κάτι που να σας τραβάει το ενδιαφέρον;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!