Νέο Xbox και Timesplitters 4 στην επόμενη Ε3;

Και μια βδομάδα και κάτι μετά την Ε3 του 2011 άρχισαν οι φήμες για το τι θα δούμε στο Los Angeles το 2012!!

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, η Microsoft ετοιμάζει την παρουσίαση του διαδόχου το Xbox 360 στην επόμενη Ε3, ενώ η Crytek ετοιμάζει ήδη ένα νέο timesplitters, για τις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Δεν ακούστηκαν πληροφορίες για την νέα κονσόλα, αλλά η Crytek χρησιμοποιεί το Direct X 11 ως βάση για τη δημιουργία παιχνιδιών επόμενης γενιάς, με το Tessellation, το Multithreaded Rendering, και τα Compute Shaders ως βασικά όπλα του.

Η δημιουργός των Crysis είπε ότι η Microsoft θα ανακοινώσει την ύπαρξη του νέου Xbox μέσα τους επόμενους 12 μήνες, με πιθανότερη περίοδο αυτή της Ε3 2012. Πιστεύουν επίσης ότι η MS, θα κυκλοφορήσει την κονσόλα της πριν την Sony, αν και η Crytek επενδύει στην ανάπτυξη παιχνιδιών και για το Playstation επόμενης γενιάς.

Η πηγή αναφέρει ότι τα γραφικά του Timesplitters 4 που βρίσκεται σε ανάπτυξη, είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με την υπάρχουσα τεχνολογία, και το DX11 βελτιώνει εντυπωσιακά τα γραφικά. Σύμφωνα με την Crytek το παιχνίδι και η γενικότερα θα είναι ο θεμέλιος λίθος του Next-Gen παιχνιδιού.

Μην ξεχνάτε ότι και το Nintendo Wii U θα υποστηρίζεται από την Cryengine

Νέο Xbox; Πως σας ακούγετε;; Είχα την ελπίδα ότι αυτή η γενιά θα είχε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλα φαίνεται πως η ραγδαία ανάπτυξη του hardware έχει άλλη άποψη!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!