Νέο trailer για το Zelda: Skyward Sword

Είδατε την press conference και δεν είδατε το Zelda; Μην ανησυχείτε, το Skyward Sword είναι ακόμη στον δρόμο για κυκλοφορία τον Νοέμβριο. Η Nintendo έδωσε στην δημοσιότητα το E3 trailer!

Θα δείτε τον Link σε μικρότερη ηλικία απο το Twilight Princess, να μένει στο Skyloft και να διασκεδάζει με την φίλη του όταν τελικά σκοτεινές δυνάμεις παρασύρουν την ξανθιά κορασίδα στον κόσμο κάτω απο τον ουρανό. Την γνωστή απο τα προηγούμενα παιχνίδια, Hyrule. Ο Link τελικά, φοράει την στολή του, παίρνει το σπαθί του και την ασπίδα του και ετοιμάζεται για να σώσει την αυτή (όνομα TBA). Θα δείτε και gameplay απο ορισμένα dungeons, και ένα μικρό, απειροελάχιστο δείγμα απο τους γρίφους και το gameplay του παιχνιδιού. Επίσης, απολαύστε τα πανέμορφα Cell shaded γραφικά

Ο Link επιστρέφει σε μία ολοκαίνουρια περιπέτεια που έχει οριστεί για το τέλος της χρονιάς. Έρχεται αποκλειστικά στο Nintendo Wii.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.