Νέα στοιχεία και Trailer για το Elder Scroll V :Skyrim

Η Bethesda έδειξε στην E3 ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο , το οποίο σύμφωνα με τον Todd Howard, Game Director της Bethesda, χρησιμοποιεί την Creation Engine, η οποία είναι μια μηχανή γραφικών δημιουργημένη από το μηδέν.

Για να καταφέρουν τον στόχο τους και να παρουσιάσουν έναν εντυπωσιακό και ολοζώντανο κόσμο, οι developers του παιχνιδιού, δημιούργησαν από την αρχή μια μηχανή γραφικών, της οποίας τα αποτελέσματα, όπως θα δείτε στο trailer που ακολουθεί, είναι εντυπωσιακά.

Έμφαση δίνεται στο trailer και στη δυνατότητα της ανεξάρτητης χρήσης του κάθε χεριού, για ασπίδα-όπλο, οπλο-οπλο, Spell – οπλο, ή οποιον άλλο συνδιασμό σκεφτείτε, ενώ σημαντικό κομμάτι του τίτλου θα είναι οι δράκοι που θα βρείτε διάσπαρτους στο τεράστιο κόσμο του Skyrim. Και λέγοντας τεράστιο το εννοώ αφού θα χρειαστείτε περισσότερες από 300 ώρες για να εξερευνήσετε τον κόσμο και τα περισσότερα από 150 dungeons του παιχνιδιού!

Μέχρι τις 11 Νοεμβρίου λοιπον!
http://www.youtube.com/watch?v=flCxhcu1s84&feature=player_embedded

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!