Α-ΠΕ-ΡΓ-ΙΙΙ-ΑΑ

apergia.grΜετα από ένα μήνα σχεδόν διακοπής, επιστρέφω με νέες εφαρμογές για τα android μας. Πρώτη στη λίστα μια εφαρμογή που βρήκα εξαιρετικά χρήσιμη τις τελευταίες εβδομάδες, και όσο αυτή η προβληματική κατάσταση στη χώρα μας συνεχίζεται, θα γίνετε ολο και πιο αναγκαία. Το ονομα αυτής: Apergia.gr

Η μικρή αυτή εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από τον Αντώνη Γκούζια(με πιθανότητα ο τόνος να είναι λάθος!) με τη βοηθεια του Appsgeyser. Το ονομά τις προδίδει τη λειτουργία της , αφού σας δίνει μια πλήρη εικόνα από τις απεργίες  που βρίσκονται σε εξέλιξη ή αυτές που θα γίνουν την επόμενη μέρα.

Κάτι τέτοιο μπορεί να σας φαίνεται πρακτικά άχρηστο, αλλα είμαι σίγουρος , ότι τουλάχιστον μια φορά θα σας σώσει από τεραστιο κόπο, και για αυτή τη φορά αξίζει να υπάρχει στη συσκευή σας. Εκτός της τρέχουσας και επόμενης μέρας, μπορείτε να δείτε και ολες τις προγραμματισμένες απεργίες για την τρέχουσα εβδομάδα.

Τέλος σας δίνεται η δυνατότητα να αποστείλετε ολες τις πληροφορίες με όλους του διαθέσιμους τρόπους που έχετε ενεργοποιήσει στο κινητό σας.

apergia.gr apergia.gr apergia.gr

Ολες οι πληροφορίες  προέρχονται από το ομόνυμο apergia.gr το οποίο έχει και Mobile έκδοση.

[app]com.dreamstep.wwww_apergia_gr[/app]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!