Semisilent και μη χάσετε κλήση!

semisilentΓια όσους έχετε το κακό συνήθειο να βάζετε το κινήτο σας σε αθόρυβο προφίλ και να το αφήνετε εκεί μέχρι να δειτε ξαφνικά 500 αναπάντητες κλήσεις, σας είχα παρουσιάσει πριν λίγο καιρό το Shush. Πλέον έχω και τα κατάλληλο ταίρι για το Shush, το Semisilent,  με το οποίο μπορείτε να σιγουρευτείτε πως ποτέ ξανά δε θα χάσετε μια σημαντική κλήση.

Το Semisilent είναι μια πολύ απλή εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα πραγματοποιήσετε κάτι που είναι τόσο απλό και χρήσιμο που σίγουρα θα σκεφτείτε «μα καλά, πως και δεν το είχε σκεφτεί κανείς τόσο καιρό;;» Όπως φανερώνει και το ονομά του με το Semisilent μπορείτε να κάνετε επιλεκτική σίγαση στο κινητό σας, ή μάλλον πιο σωστά να επιλέξετε πότε ΔΕΝ θα λειτουργεί η σίγαση.

Στην μια και μοναδική οθόνη της εφαρμογής μπορείτε να (απ)ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, και να επιλέξετε ποιες από τις επαφές σας θα εξαιρούνται από τι σίγαση. Έτσι ,ακόμα και όταν έχετε αθόρυβο το κινητό σας όταν σας καλέσει κάποιος από τους αριθμούς που έχετε επιλέξει, το κινητό σας θα χτυπήσει κανονικά, δίνοντας σας τη δυνατότητα να μείνετε ήσυχος από τις περισσότερες κλήσεις, αλλα να ειδοποιηθείτε κανονικά σε περίπτωση που σας καλέσει κάποιος που περιμένετε.

semisilent semisilent

[app=com.lyote.SemiSilent]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!