Η Nintendo πρόσθεσε easter egg στο trailer του Zelda, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε!

Όλοι το έχετε δει το trailer της GDC για το Skyward Sword, σωστά; Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έδειξε, τίποτα το επικό. Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη.

Για να δούμε κατ’ αρχάς ξανά το trailer για όσους δεν το θυμούνται καλά.

Κρατήστε το καλά στο μυαλό σας, και ειδικά την μουσική του, η οποία στους fans σίγουρα φαίνεται γνωστή. Ας την ακούσουμε όμως και ανάποδα

Ναι, είναι το κλασσικό theme που σχετίζεται συνήθως με την Zelda (η οποία δεν ξέρουμε τι έχει απογίνει στο Skyward Sword, αν και ο Miyamoto δήλωσε ότι θα εμφανιστεί στο παιχνίδι). Πέρα απο την ωραία μελωδία, το θέμα μπορεί να κρύβει και κάτι άλλο. Το κομμάτι αυτό, εμφανίστηκε απο το A Link to the Past, και συνεχίζει να εμφανίζεται και σε άλλα παιχνίδια της σειράς μέχρι και το Twilight Princess. Πληροφορίες με το παιχνίδι θα έχουμε στην Ε3 (και ας ελπίσουμε αυτή τη φορά σε κάτι χειροπιαστό και όχι πάλι παρουσίαση του χειρισμού)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.