Hints απο την Microsoft για την Ε3

XBOX 360

Η Microsoft έχει στείλει προσκλήσεις στα διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού, και μαζί έχει στείλει και μία καρτέλα στην οποία δίνονται αρκετά Hints για παιχνίδια.

Κατ’ αρχάς, έχουμε το όνομα της Lara Croft, το οποίο σημαίνει ότι το νέο Tomb Raider θα παρουσιαστεί στην press conference της Microsoft. Το ίδιο ισχύει μάλλον και με το Batman Arkham City. Σημαντική είναι η παρουσία του Master Chief και της Cortana, σημαντικοί ήρωες της σειράς HALO. Τέλος έχουμε και την GLaDOS, το οποίο ενδέχεται να σημαίνει και ενσωμάτωση του Steam στο XBOX360 (έχει γίνει ήδη στο PS3).

Spawn Camper και Scavenger λογικά δείχνουν άμεσα την παρουσίαση του Modern Warfare 3. Περισσότερα μπορείτε να δείτε παρακάτω. Εσείς τι περιμένετε, και τι θεωρείτε ότι σημαίνουν τα υπόλοιπα σύμβολα και λογότυπα;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.