Πληροφορίες για το επόμενο CoD, χωρίς επιπλέον χρεώσεις για το online

Σε χθεσινή παρουσίαση οικονομικών αποτελεσμάτων και ενημέρωσης επενδυτών, η Activision μίλησε για αρκετά θέματα, με τα σχόλια για το Call of Duty του 2011 να ξεχωρίζουν.

Αρχικά, έγινε αναφορά για το Escalation Map Pack και για την κυκλοφορία του στο PSN. Σύμφωνα με την Activision θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο τετράμηνο και πρόσθεσε ότι “η κατάσταση με το PSN ελπίζουμε να έχει λυθεί μέχρι τότε.

Μετά επιβεβαιώθηκε ότι το επόμενο Call of Duty θα κυκλοφορήσει το 2011, ενώ δεν δόθηκαν στοιχεία όπως για το όνομα του παιχνιδιού ή τον developer. O Bobby Kotick ανέφερε ότι το φετινό Call of Duty “έχει να ξεπεράσει τον υψηλό πήχη”. Ωστόσο αναφέρθηκε ότι “έχει ξεπεράσει (ήδη) κάθε εσωτερικό ορόσημο”. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τις ερχόμενες βδομάδες (αν και μεταξύ μας, το βλέπω για παρουσίαση κατ’ ευθείαν στην Ε3.

Για όσους αγχώνεστε σχετικά με πιθανές χρεώσεις στο multiplayer των επόμενων Call of Duty, να αναφέρουμε ότι η Activision δεν έχει σκοπό να χρεώσει υπηρεσίες που ήδη διατίθενται δωρεάν στους χρήστες.

Το επόμενο Call of Duty, σύμφωνα με φήμες έχει κωδική ονομασία “Project Colossus” και πρόκειται για το Modern Warfare 3.

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.