2.000.000 παίκτες στο World Of Tanks μόνο στη Ρωσία!

World-of-Tanks
Το World Of Tanks είναι ένα διαφορετικό MMO το οποίο φαίνεται ότι γνωρίζει μη αναμενώμενη επιτυχία στο λίγο καιρό που βρίσκεται σε κυκλοφορία.

To δωρεάν πολεμικό ΜΜΟ της Wargaming.net έχει ήδη 2.000.000 λογαριασμούς ενεργούς στην Ρώσικη αγορά. Ενώ από τις 12 Απριλίου που ήρθε και στα μέρη μας, οι Ευρωπαϊκοί, και Αμερικάνικοι Server φιλοξενούν περισσότερους από 1.000.000 χρήστες.

«Στην αρχή της ανάπτυξης του παιχνιδιού, υποθέταμε ότι ο μέγιστος αριθμός παικτών, θα ήταν περίπου 600.000 σε όλο τον κόσμο. Πλέον έχουν 2.000.000 εγραφές μόνο στην Ρωσία, χωρίς να υπολογίσουμε τη ραγδαία αυξηση των παικτών στη Δύση.» δήλωσε ο CEO της Wargaming.net Victor Kislyi. “ Με τους τεράστιους αριθμούς που έχουμε πετύχει στη Ρωσία και με την υποστήριξη της Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε αρκετά ακόμα ρεκόρ να σπάσουμε.»

Για όσους δεν έχετε επαφή, το World Of Tanks είναι ένα δωρεάν MMO που δίνει βάση στα μηχανοκίνητα πολεμικά οχήματα, τα tanks δηλαδή.

Μπορείτε να λάβετε μέρος σε επικές μάχες του 2ου παγκοσμίου πολέμου, με συμπολεμιστές από όλο τον κόσμο.

Στο «γκαράζ» σας υπάρχουν περισσότερα από 150 τεθωρακισμένα οχήματα του Αμερικάνικου, Γερμανικού και Σοβιετικού στρατού πιστά στις ιστορικές προδιαγραφές τους. Ολα τα οχήματα έχουν μια σειρά από αυθεντικές αναβαθμίσεις, ενώ υπαρχει δυνατότητα δοκιμής των οχημάτων αλλα και του εξοπλισμου τους πριν από τις τελικές σας επιλογες. Επιλέξτε ανάμεσα από ελαφρείς συνδιασμούς για γρήγορες hit n’ run επιθέσεις, η πραγματικά τεράστια οχήματα, με βαρύ πυροβολικό, για να μετατρέψετε τους αντιπάλους σε παλιοσίδερα.

Όλα αυτά βεβαια δεν έχουν καμία σημασία αν δεν υπάρχει ομαδικό παιχνίδι, αφού μιλάμε, για ένα MMO. Μαζευτείτε με τους φίλους σας λοιπόν, και χτίστε τη δική σας, σιδερένια αυτοκρατορία!

Μπείτε στο κόσμο του World Of Tanks

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!