Χρησιμοποιήστε την EyeCam του PS3 ως Webcam στο PC!

alt

 

Ένα εύκολος και σύντομος οδηγός για να κάνετε την EyeCam σας να παίζει και στο PC!

Πρώτα απ’ όλα να πω πως ο λόγος για τον οποίο θέλει κανείς να τρέξει την EyeCam του στο PC είναι για την ποιότητα της εικόνας που δίνει η κάμερα σε σχέση με τις κοινές WebCam που αγοράζουμε. Νομίζω πως λίγοι αγοράζουν ακριβές και καλές κάμερες για να μην έχουν framerate drops όσο γρήγορα και αν κινούνται αυτόι στο background. Είναι συμβατό με Windows Xp, Vista και Seven.

Τα βήματα λοιπόν:

1. Συνδέστε την κάμερα σε μια θύρα USB. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια αναζήτηση για οδιγούς κτλπ που προτείνουν τα Windows.

2. Κατεβάστε τους οδιγούς απο εδώ

3. Κάντε εγκατάσταση τους οδηγούς έχοντας πάντα την κάμερα συνδεδεμένη.

4.Τελειώνοντας η εγκατάσταση θα σας εμφανιστούν 2 εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας, το ένα “CL-Eye Test” είναι μια μικρή εφαρμογή με την οποία θα ασχοληθείτε και λίγο, για να τεστάρετε την κάμερα και το άλλο “CL-Eye Device Manager” είναι για να διαχειρίζεστε την κάμερα και για πιο προγραμματιστικές λειτουργίες.

Η κάμερά σας πλέον είναι συμβατή με MSN, Skype και κάθε λογής πρόγραμμα που χρησιμοποιεί κάμερα!

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.