Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αγγλία για το COD: Modern Warfare 3;

Ακόμα δεν το είδαμε.. . το απαγορεύσαμε! Ο λόγος για το Call Of Duty MW3, το οποίο από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να αλλάξει μερικά πράγματα, για να πάρει άδεια κυκλοφορίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Όλα αυτά πρόεκυψαν από το Trailer(?!) που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, στο οποίο υπάρχει μια σκηνή, στην οποία ένα τρένο εκτροχιάζετε και να ανατινάζετε σε ένα τούνελ του υπόγειου σιδηροδρόμου της Μεγάλης βρετανίας.
Σύμφωνα λοιπόν με τη Daily Mail πολλοί από τους Αγγλους πολίτες, επηρεασμένοι από τα γεγονότα του Αυγούστου το 2005 με τις  εκρήξεις στο Μετρό του λονδίνου, βρίσκουν την κίνηση της Activision να προσθέση μια τέτοια σκηνή στο παιχνίδι, αηδιαστική.

H Vivienne Pattison εκπρόσωπος της MediaWatch UK δήλωσε: “Ανησυχώ, γιατι αυτά τα παιχνίδια είναι εκπληκτικά ρεαλιστικά, και λαμβάνουν χώρα, σε περιοχές γνωστές σε εμάς. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα γεγονότα στις 7/7 είναι σχετικά πρόσφατα, βρίσκω την ιδέα εξαιρετικά φτωχή σε γούστο.»

Από την πλευρά της η Activision, σύμφωνα με την ιστιοσελίδα Spong δήλωσε: «To Call Of Duty:Modern Warfare 3 είναι παιχνίδι σε πλασματικό κόσμο, στον οποίο είναι σε εξέλιξη ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος. Ολες οι σκηνές του παιχνιδιού, είναι ξεκάθαρα προιόν φαντασίας, και δεν έχουν σκοπό να αναπαράγουν κανένα ιστορικό γεγονός».

Μη ξεχνάτε ότι τα ίδια προβλήματα είχε αντιμετωπίσει η Activision και με το Modern Warfare 2, και την επίμαχη σκηνή με το Ρώσικο αεροδρόμιο.

Τι να πώ τώρα εγώ;; Δεν τους πάω που δεν τους πάω του Αγγλους, μου δίνουν και πατήματα να μην τους πάω ακόμα περισσότερο!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!