Αυτά ειναι τα χαρακτηριστικά του Project Cafe;

Όπως όλα δείχνουν, η Nintendo πήρε το μάθημά της απο το τεχνικά κατώτερο Wii, και η νέα της πρόταση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και… τετραπύρινη!

Αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν μιλάμε για ένα μηχάνημα αρκετά δυνατότερο απο το XBOX360 (με το PS3 δεν μπορεί αν γίνει άμεση σύγκριση εξαιτίας της αρχιτεκτονικής του επεξεργαστή του).

Ο επεξεργαστής που θα φοράει, θα είναι Custom έκδοση του IBM power 6, με 4 πυρινες συγχρονισμένους στα 3.5Ghz. Η κάρτα γραφικών θα είναι η Custom AMD RV770, ενώ πιαθνώς να τρέχει στα 766mhz. Η διαφορά έρχεται στην RAM, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη απο τα τωρινά συστήματα: 512mb κύριας ram, 1GB video ram και 16mb eDRAM παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιεί το 360 για anti aliasing.

Το αποθηκευτικό μέσο θα είναι σκληρός δίσκος 250 και 320GB. Τέλος, θα υποστηρίζει custom έκδοση Blu Ray, ενώ οι διαθέσιμες αναλύσεις είναι μέχρι 1080p μέσω HDMI.

Τι λέτε;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.